Cookies- og Brukervilkår


Nytt bad

side 1 av 2
 • Fornye badet på lavbudsjett

  Fornye badet på lavbudsjett

  04/01 Det trenger ikke å ende med dyre lån og høye utgifter når du vil pusse opp badet. For noen få tusenlapper kan du forvandle et gammelt bad til et lekkert og tidsriktig rom. Se hvor mye du kan gjøre i tre steg à 3500 kr.

 • Sparte 60 000 kroner på grunnmursfornyelse

  Sparte 60 000 kroner på grunnmursfornyelse

  11/01 Da familien Andersen ville rehabilitere badet i kjelleren, dukket det opp en overraskelse. Grunnmuren var slett ikke dyp nok. Derfor var det nødvendig å understøpe veggene. Kim Andersen greide det selv.

 • Klinkergulv skal pusles på plass

  Klinkergulv skal pusles på plass

  11/01 Å legge klinker i et avansert mønster krever mye planlegging, men det er ikke vanskeligere enn at du godt kan gjøre det selv. Og arbeidet er både morsomt og tilfredsstillende. Vi har sett hvordan et vakkert klinkergulv blir til i et nyanlagt baderom.

 • 15 forslag til et bedre bad

  15 forslag til et bedre bad

  11/01 Det kan være en stor oppgave å renovere et bad både økonomisk og arbeidsmessig. Gi deg derfor god tid til å planlegge innredningen slik at den oppfyller alle dine drømmer og behov. Her er noen gode råd som du kan vurdere.

 • Bygg opp badet - helt fra bunnen

  Bygg opp badet - helt fra bunnen

  11/01 Når baderommet skal renoveres, tenker mange av oss straks på nye fliser og ny vaskeservant. Men et sterkt og sunt underlag er faktisk langt viktigere - det sikrer at hele ombyggningen blir langtidsholdbar og vellykket.

 • Sterke vegger med fine fliser

  Sterke vegger med fine fliser

  11/01 Fliser kommer på en klar førsteplass når veggene og gulvet på badet skal få belegg. De finnes i et utall av fine farger og fasonger, er lette å sette opp, og holder i årevis.

 • Rene flater med skjulte rør

  Rene flater med skjulte rør

  11/01 Med en ny vegg på badet kan du skjule både cisterna på klosettet og rørene på en enkel og elegant måte. Det blir også lettere å gjøre rent. Og fordi du selv kan utføre en del av arbeidet, kan du spare mellom 5.000 og 10.000 kroner.

 • Praktisk og billig løsning:

  Praktisk og billig løsning:

  11/01 Plater av porebetong er ideelle når du skal innrede det nye badet. Platene er lette å sage til og lime opp og framfor alt er de billige. Omkring 2000 kroner kostet platene til dette badet.

 • Skift ut veggene!

  Skift ut veggene!

  05/01 Selv om det ikke umiddelbart er synlig, er faktisk veggene i mange bad pillråtne. Og når skadene er en realitet, fins det bare én løsning: du må rive ned de gamle veggene og sette opp nye på den riktige måten. Hvordan du gjør det, viser vi her.

 • Dusj uten hjørner

  Dusj uten hjørner

  05/01 En dusjnisje med bløte kurver og runde former har sin helt egen sjarm. Du kan enkelt bygge den selv. Her har du to byggesett å velge mellom. Den ene gir en tung, men svært stødig konstruksjon. Den andre er lettere, men mer tidkrevende.

side 1 av 2

Nytt bad

Trenger du et nytt bad? Du kan enten rive det gamle og begynne helt forfra. Eller du kan velge å fornye det eksisterende, slik at det fungerer like bra som et nytt bad, samtidig som det ser lekkert ut.


Et nytt bad kan fort bli dyrt. Særlig hvis du skal ha håndverkere til å utføre jobben. Derfor er det god grunn til å gjøre det meste selv.

Nytt bad – gjør det selv

Hvis du starter fra bunnen med det nye badet, kan det bety mye arbeid. Derfor er det viktig at du bruker god tid på å planlegge. Finn ut hvilke behov og ønsker dere har. Regn deretter på hva forskjellige løsninger vil koste, både i tid og penger, før du setter i gang.


Hvis du trenger en hjelpende hånd, finner du en rekke artikler på denne siden. De inneholder råd og veiledninger innenfor stort sett alt som tas med i betraktningen når du skal lage et nytt bad.

Påmelding nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Få en multidetektor

Få en multidetektor

Verktøy

Avslør strømførende kabler i veggene og mål avstand, areal, volum og fukt i treverket. ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss