Cookies- og Brukervilkår


Lekehus

 • Det ultimate lekehuset

  Det ultimate lekehuset

  20/06 Tenk trekant: et lekehus MÅ ikke være firkantet! Vi viser hvordan du lager det ultimate lekehuset – som også kan brukes som gjestehus.

 • Gled barna med en hytte i treet

  Gled barna med en hytte i treet

  20/09 Har du et solid tre i hagen, vil barna elske deg for dette prosjektet. Bygg en hytte oppe i treet, der barna kan holde utkikk og ha hemmelige møter.

 • Bygg med magiske bord

  Bygg med magiske bord

  08/01 Med to enkle typer bord kan barna selv bygge hus, båter, fly og alt hva fantasien ellers kan fostre av idéer. Det eneste du som voksen trenger å gjøre, er å lage bordene ferdig i standardlengder.

  Vanskelighetsgrad 1/4
 • Nå kan barna snart flytte inn

  Nå kan barna snart flytte inn

  07/01 Gikk du i gang med å bygge det fantasifulle superlekehuset i forrige nummer av Gjør Det Selv? Da holder barna sikkert på å mase på deg for at du skal gjøre det ferdig. Her får du de siste byggeinstruksjonene slik at de minste kan holde innflyttingsfest om ikke altfor lenge og få glede av huset resten av sommeren. LES OGSÅ: Alt om lekehus

 • Lekehus med mange muligheter

  Lekehus med mange muligheter

  07/01 Drømmer barna om et eget hus i hagen, eller en privat hule til lek og hygge? Her får du byggeveiledningen til et lekehus i særklasse.

 • Alle tiders tumleplass

  Alle tiders tumleplass

  07/01 Dette A-formete leikehuset har alt det som skal til når barna leiker. Det er spennende og aldri så lite farlig, men likevel med en solid og billig konstruksjon.

 • Drømmeskip for små pirater

  Drømmeskip for små pirater

  07/01 Satser du på å komme høyt opp på barnas topp ti-liste over de mest populære personene, er det bare å ta fatt med én gang. Kaster du deg ut i det og bygger dette flotte skipet som byr på masser av leikemuligheter, tør vi sågar garantere deg en plass øverst på lista.

 • Leikehuset kan slås sammen

  Leikehuset kan slås sammen

  07/01 Her er løsningen hvis barna intenst ønsker seg et leikehus og du ikke har noen fast plass til det. Det kan settes opp uten bruk av verktøy, klappes sammen og settes vekk. Se hvordan du gjør, trinn for trinn.


Bygg lekehus til barna

Med et lekehus i hagen, er barna beskjeftiget i timesvis. I artiklene våre får du en grundig veiledning til hvordan du bygger et perfekt lekehus – alt etter ambisjon og formål. Det er penger å spare på å bygge et lekehus selv – og barna kan være med å bestemme hvordan deres helt eget lekehus skal se ut og innredes.


Sjekk lokale regler før du bygger et lekehus

Du trenger ikke å søke om tillatelse for å bygge et lekehus, hvis du da ikke tar helt av, og bygger et lekehus som er mer enn 50 kvadratmeter stort. Men du skal likevel være klar over at du må følge regler for avstand til nabogrense, møne- og gesimshøyde og andre ting som følger de lokale reguleringene der du bor. Er du usikker, kontakter du teknisk forvaltning hos kommunen, og spør om råd.


Bygg et perfekt lekehus

Vi har beskrivelser av forskjellige typer lekehus, som du alt etter pris og kvalitet kan velge å bygge. Du kan for eksempel bygge et trekantet lekehus, som både kan brukes som lekehus og gjestehytte. Du kan også bygge et lekehus i et tre – eller komme deg ned på jorden med et luksus lekehus i barnehøyde.Vi veileder deg trinn for trinn til hvordan du bygger et lekehus og monterer tilbehøret som hører med. Hva med en sklie på taket, eller en brannmannspåle som barna kan suse ned langs? Du finner uansett inspirasjon og veiledning til hvordan du kan bygge et lekehus i god kvalitet i artiklene våre.


Bygg et lekehus på én dag

Det trenger ikke å være komplisert å bygge lekehus. Du kan bygge et lekehus på en dag! Bygg for eksempel dette flotte pannekake-lekehuset, eller sett opp et lekehus uten bruk av verktøy, som til og med bare kan slås sammen og settes vekk. Her kan du se hvordan du setter sammen delene til lekehuset, trinn for trinn.


Du kan også velge å bygge et lekehus med magiske bord, eller kanskje du vil lage lekehuset som et drømmeskip for små pirater? Vi viser deg uansett hvordan.

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Tette hull i vegg mot nabo

Jeg har noen hull på tykkelse med en tommel i ...

Hvilken maskin /verktøy for å (skrå)skjære

Hvilken maskin/verktøy egner seg for å ...

Oppbevaring av verktøy

Lurer på om hva man bør tenke på når man ...

Septik tank

Hei jeg skal sette ned en 4m3 (3 kammer) ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss