Cookies- og Brukervilkår


Linoleumsgulv

 • Varm opp limet

  Varm opp limet

  14/06 VIDEO: Oppdager du det løse hjørnet på linoleumsflisen først når limet er herdet, kan du med dette tipset fortsatt rekke å rette opp feilen i opptil 24 timer etter at du har lagt gulvet.

 • Klikk deg et nytt gulv

  Klikk deg et nytt gulv

  19/02 Linoleumsfliser som klikkes sammen er en enkel måte å oppnå et flott, slitesterkt gulv på. Dessuten finnes det i mange farger og variasjonsmuligheter.

  Vanskelighetsgrad 2/4
 • Linoleumsgulv på rekordtid

  Linoleumsgulv på rekordtid

  21/01 Klikkfliser er den raskeste veien til et linoleumsgulv. Gulvet er både pent og praktisk, og du bestemmer selv hvilke farger du vil kombinere. Det er i tillegg ganske enkelt å legge linoleumsbelagte fliser, som bare skal klikkes sammen.

  Vanskelighetsgrad 2/4
 • Klikk deg til et fint linoleumsgulv

  Klikk deg til et fint linoleumsgulv

  11/01 Linoleum føyer seg nå inn i rekken av gulv­belegg som kan klikkes sammen flis for flis. Linoleum passer spesielt godt til kjøkken og oppholdsrom, men kan også brukes i andre rom. Her kan du se hvordan du legger et helt gulv på en dag - og hvordan du overvinner de tre største utfordringene du møter.

 • Linoleum på kjøkkenet

  Linoleum på kjøkkenet

  11/01 Linoleum er det ideelle belegget til kjøkkengulvet. Den er slitesterk, praktisk og fin å se på, og den lever fullt opp til de kravene som stilles til et moderne kjøkkengulv. Les her hvordan du forbereder gulvet for linoleum, og se hvordan du legger linoleumsfliser i et diagonalt mønster trinn for trinn.

Linoleumsgulv

Et linoleumsgulv er slitesterkt, lett å vedlikeholde og mykt å gå på. I tillegg er det ganske enkelt å legge et linoleumsgulv selv. Linoleum til gulvbelegg er laget ved å blande en rekke naturlige materialer, som vi i tillegg har rikelig av. Til nytte for både miljøet og inneklimaet.


Den letteste måten å legge linoleumsgulv på, er ved å bruke klikkfliser. Det er både pent og praktisk, og du bestemmer selv hvilke farger du vil kombinere. Mange velger å ha linoleumsgulv på kjøkkenet, fordi det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Linoleumsgulv fås i mange farger. Det er derfor lett å finne gulvet som passer på kjøkkenet – uansett om du vil ha sterke farger, klassiske mønstre eller en diskret nyanse.

Linoleumsgulv – gjør det selv

Det er som sagt enkelt å legge et linoleumsgulv selv. På denne siden har vi samlet en rekke artikler, der du finner inspirasjon og veiledning til hvordan du gjør det.

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Tette hull i vegg mot nabo

Jeg har noen hull på tykkelse med en tommel i ...

Hvilken maskin /verktøy for å (skrå)skjære

Hvilken maskin/verktøy egner seg for å ...

Oppbevaring av verktøy

Lurer på om hva man bør tenke på når man ...

Septik tank

Hei jeg skal sette ned en 4m3 (3 kammer) ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss