Cookies- og Brukervilkår


De beste utendørsdetaljene

Tusen takk til alle dere lesere som har deltatt i konkurransen med bilder av den utendørsdetaljen dere er aller mest stolt av. Vi har fått mange bidrag. Her kan du se et utvalg av alle de flotte, kreative løsningene.

VINNERPROSJEKTET: Hus til vanningsutstyr

Blant alle de innsendte bidragene, har vi kåret dette ”vannhuset” som den beste utendørsdetaljen. Det er flott laget. Men mest av alt er det gjennomtenkt ned til minste detalj. Alt utstyr til vanning er samlet på ett sted – pent gjemt unna, men likevel enkelt å komme til. En fin, liten detalj er risten, som fanger det meste av vannsølet.


GRATULERER til Harald Fatland, som er opphavsmannen til ideen. Han premieres med en lekker kapp-/gjærsag (KGS 216 M) fra Metabo.


FLERE FLOTTE UTENDØRSPROSJEKTER:
"Vi er mest stolt av hagedammen med tilhørende gjerde og sikring rundt."
H. & U. Kristensen"Vi ville gjerne ha en terrasse, men drivhuset sto i veien. Løsningen ble at vi bygde terrassen rundt drivhuset. De overskytende terrassebordene brukte vi som bunn inne i drivhuset."
P. JacobsenSE OGSÅ: 11 detaljer forvandler DIN terrasse"En gammel benkeplate av eik har fått en runde med sliping og litt fresing, og er blitt til et avlastingsbord til grillen."
G. Nilsson"Blant gamle frukttrær i hagen, har jeg laget en sekskantet paviljong med tilhørende sekskantet fuglebrett (synes i forgrunnen). Innendørs har jeg satt opp en eikestamme. Det gir karakter og ekstra sjarm."P.I. Nilsen


"Innendørs har jeg satt opp en eikestamme. Det gir karakter og ekstra sjarm."P.I. Nilsen"Den hagedetaljen jeg er mest stolt av, er broen over hagedammen. Den har jeg laget selv."
T.E. Espedal"Ideen til paviljongen fikk jeg forrige sommer. I år skal den få selskap av et steingulv, oppmurt grill og ”pipe”-hull."
K. Barck
Relaterte artikler

 • SJEKKLISTE: Gjør hagen vinterklar

  SJEKKLISTE: Gjør hagen vinterklar

  14/10 Hvis du "stenger hagen" før vinteren, sparer du deg selv for mye arbeid til våren. Gresset vil kreve mindre pleie, og ugresset får aldri en sjanse!

 • INNRED HAGEN: Legg stier og terrasse

  INNRED HAGEN: Legg stier og terrasse

  06/10 VIDEO: Det skal legges to forskjellige slags stein i forhagen. Den gjennomgående steinen er herregårdsstein, som brukes til alle stier og ganger. Men for å bryte denne flaten, har Jane valgt å bruke svarte 30 x 30 cm heller ...

 • INNRED HAGEN: Lag en veldrenert bunn

  INNRED HAGEN: Lag en veldrenert bunn

  06/10 VIDEO: Hvis du vil være sikker på å få en flott og holdbar hellebelegning, må du sørge for å lage riktig underlag. Jesper starter med å grave drøyt 16 cm ned under alle snorene på de stedene hvor det skal være heller. Husk at ...

 • INNRED HAGEN: Oppmerking

  INNRED HAGEN: Oppmerking

  06/10 VIDEO: Før man går i gang med selve opparbeidelsen av hagen, er det viktig å få merket nøyaktig opp hvor alle hagens elementer skal være. Anleggsgartneren vil derfor merke opp hele hagen med snorer, som er spent ut mellom ...

 • INNRED HAGEN: Forberedelse

  INNRED HAGEN: Forberedelse

  06/10 VIDEO: Før du kan gå i gang med selve opparbeidelsen av din nye hage, må den gamle hagen ryddes. Det kan være en ganske stor jobb, og selv her i Mortens lille forhage er det nok å ta fatt i. Det er ikke annet å gjøre enn å ta ...

Les mer om

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss