Cookies- og Brukervilkår


Det intelligente huset gjør alt selv

Har du glemt å lufte, slå av kaffetrakteren eller låse døren? Ikke noe problem. Innen overskuelig fremtid kan huset ditt ordne den slags selv.

Styr energien med et klik

Vi tar hele tiden i bruk nye digitale løsninger. Flere og flere ting blir digitaliserte i takt med at utviklingen stormer videre. Også i hjemmet kommer det hele tiden nye smarte løsninger som allerede har satt spor.

Teknologien har flyttet inn

Ideen om det intelligente huset som tar hånd om mange av de småtingene vi i dag må gjøre selv, er faktisk ikke langt unna. Vi installerer flere og flere digitale elementer i huset, f.eks. sensorer som automatisk slår på lyset når vi kommer inn.

Det er etter hvert også mange som installerer fjernstyrte låser til ytterdøren og termostater som kan styres direkte fra mobiltelefonen.

Huset tenker for deg

Den teknologiske utviklingen i hjemmet slutter imidlertid ikke her. Det finnes flere avanserte løsninger som har til formål å gjøre hjemmet enda mer selvgående. Løsninger som f.eks. intelligente kjøleskap er allerede en realitet, selv om de ikke så utbredt ennå, mens andre systemer kommer på markedet om ganske få år.

I neste utgave av Gjør Det Selv tar vi en grundig titt på fremtidens hus og alle de spennende digitale løsningene vi kan forvente oss av det intelligente hjemmet.

Få mye mer med Gjør Det Selv

Vil du lese mye mer om emnet og selvfølgelig få de vanlige ekspertveiledningene og gode rådene, kan du bestille Gjør Det Selv her.
Husk at du som abonnent og VIP-medlem får tilgang til alt innholdet på nettet, blant annet det store arkivet vårt, hvor du finner mer enn 1000 detaljerte gjør-det-selv-veiledninger.
Få 1 utg. av Gjør Det Selv + VIP-tilgang til nettarkivet for kun kr 19.

Relaterte artikler

 • HUS: 3 ting du SKAL rekke før vinteren

  HUS: 3 ting du SKAL rekke før vinteren

  06/10 Er huset ditt vinterklart? Ellers er det AKKURAT NÅ det skal forberedes på snø og kulde. Noen ting er for sent – så her må du ty til våre overlevelsestips.

 • 9 SNARVEIER: ”Nytt” hus billig

  9 SNARVEIER: ”Nytt” hus billig

  07/09 Før-huset vårt er mildt sagt litt slitent å se på. Vi frisker det opp med blant annet en takrens og en flott, "ny" fasade. Se forvandlingen her!

 • Forbered huset for skybrudd

  Forbered huset for skybrudd

  31/08 Når regnet høljer ned, er det ikke alltid takrenner og avløp henger med. Du kan gjøre mye for å unngå det, og du kan komme i gang allerede nå!

 • Huset ditt er en tikkende bombe!

  Huset ditt er en tikkende bombe!

  16/08 Alle delene i huset ditt har en utløpsdato. For noen deler er den 100 år frem i tid, andre er i faresonen. Se hvor lenge de enkelte delene forventes å holde.

 • Etterisoler huset

  12/07 VIDEO: I dette prosjektet vil du lære hvordan man etterisolerer et eldre trehus. Du vil se hvordan fagmannen fjerner den gamle kledningen og isolasjonen, samt hvordan han gjør plass til enda mer isolasjon.

Les mer om

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss