Cookies- og Brukervilkår


Se kjøkkenet i 3D
– før du bygger!

Nå er det slutt på prosjekter som ikke ble helt som forventet. Med et 3D tegneprogram, kan du bygge et nytt kjøkken, og se hvordan det kommer til å se ut før du setter i gang.

3d kjøkken tegnet i 3D-program
Bruk et 3D-tegneprogram, og gå rundt i det nye kjøkkenet før du bygger det. Det sparer deg for feil i byggingen – og dermed tid og penger.

Før du begynner å bygge et nytt kjøkken eller en redskapsbod, er det kjekt å få en visuell oversikt. Ikke alle kan forestille seg det ferdige resultatet, men da kan du heldigvis enkelt tegne en fullstendig plan før du setter i gang med å rive veggene.

Vi har funnet et gratis 3D tegneprogram på nettet, som du raskt og enkelt kan lære deg å bruke. Det vil samtidig være en stor tidssparer i forhold til planlegging av større og mindre endringer i hjemmet.

Du kan nemlig visualisere alt fra en enkel ommøblering av stuen, til en komplett ombygging av kjøkkenet. Målfast, i farger og i 3D.

Enkelt 3D-tegneprogram

Du kommer i gang på under fem minutter med dette 3D tegneprogrammet. Programmet RoomSketcher er lett å bruke – og gratis å komme i gang med. Du taster bare inn roomsketcher.no i URL-feltet på nettleseren, og hjemmesiden dukker opp. Når du har opprettet deg som bruker, er du klar til å tegne.

Nytt navn til gratis 3D-tegneprogram


I Gjør Det Selv nr. 12-2016 har vi en lengre artikkel om 3D-tegning. Her tok vi utgangspunkt i programmet LoveMyHome. Etter at artikkelen ble laget, har det dessverre vært noen problemer med nettsiden.

Hvis den ikke fungerer, kan du i stedet bruke et annet gratis program – nemlig RoomSketcher, som vi omtaler på denne siden. Det kan akkurat det samme.

Det er gratis, og du kan tegne, innrede og gå rundt i 3D-tegningene. Tegningene blir lagret hos RoomSketcher, slik at du kan tegne videre fra hvilken som helst datamaskin du bruker.

Relaterte artikler

 • Bedre akustikk på enkelt vis

  Bedre akustikk på enkelt vis

  12/09 PYTT Living har en akustikkdempende løsning, som er en fryd for både øyne og ører. Platene henges bare rett på veggen.

 • Usynlig hylleoppheng

  Usynlig hylleoppheng

  23/08 VIDEO: Fagmannen vil her vise hvordan du kan sette opp en hylle uten synlig oppheng, og med sikkerhet for at hyllen ikke faller ned. Denne hyllen skal brukes til å plassere bilder på, og til det formålet er et stykke ...

 • Elegant gallerihylle

  Elegant gallerihylle

  22/08 VIDEO: Vil du ha familiebildene eller de små maleriene til å henge ved siden av hverandre, og samtidig ha mulighet for å skifte litt ut en gang iblant, så er denne gallerihyllen tingen. Dessuten er den veldig lett å lage.

 • 12 TIPS: Få mer plass!

  12 TIPS: Få mer plass!

  05/07 Mangler du plass? Gled deg da over at hjemmet ditt sannsynligvis er fullt av ledige kvadratmeter. Vi har samlet de beste tipsene til hvordan de utnyttes!

 • TREND: Radiatorer i skarpe farger

  TREND: Radiatorer i skarpe farger

  07/04 I mange år har radiatorer vært noe vi har prøvd å få til å inngå diskret i rommet. Det kan du ikke beskylde de nyeste modellene for å gjøre!

Last ned
Klikk på de små bildene for å forstørre.
 • 3D-TEGNING: Spar tid og penger på byggeprosjekt med 3D-program
 • 3D-TEGNING: Spar tid og penger på byggeprosjekt med 3D-program

Les mer om

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss