Cookies- og Brukervilkår


6 IKEA-hacks
du kan gjøre selv

Det finnes mange gode eksempler på ting fra IKEA som for eksempel er bygget inn i en vegg eller har fått en ny, smart funksjon. Her får du seks inspirerende IKEA-hacks også du kan utføre.

SE OGSÅ: 6 geniale IKEA-hacks


1. Et speilskap fra IKEA er bygget inn i veggen på badet, slik at plassen under skråveggen utnyttes. Kilde: Simon Weisdorf2. Her er MALM-kommoder bygget inn i en gipsvegg når den ble bygget, slik at de er fullstendig integrert i veggen.Kilde: Simon Weisdorf3. De to MALM-kommodene under sengen løfter den opp i høyden, slik at plassen utnyttes bedre på soverommet.Kilde: hitta hem4. Her er en hylle fra IKEA brukt i et garderobeskap. Hyllen er satt på høykant, slik at det kan være skuffer i hyllene. I begge sider av hyllen er det montert rundstokker, slik at det også er blitt plass til å henge klær på kleshengere. Kilde: www.conchitahome.pl5. Det er montert hjul under de to BILLY-hyllene fra IKEA. Dermed er de enkle å dra vekk når sengen, som er skjult bak hylleveggen, skal brukes. Kilde: Frodnon, Germany6. En sengebunn trenger ikke nødvendigvis å ligge i en seng. Hvis du henger den på veggen, kan den brukes som et morsomt og annerledes sted å henge opp ting på, for eksempel i kjøkkenet.
Kilde: www.kristinasteinmetz.com

Relaterte artikler

 • 10 hemmelige tips til oppheng

  10 hemmelige tips til oppheng

  14/03 Se hvordan en erfaren håndverker gjør jobben litt enklere med sine 10 hemmelige tips til oppheng. Gjør det enklere, raskere og spar penger!

 • Bedre akustikk på enkelt vis

  Bedre akustikk på enkelt vis

  12/09 PYTT Living har en akustikkdempende løsning, som er en fryd for både øyne og ører. Platene henges bare rett på veggen.

 • Usynlig hylleoppheng

  Usynlig hylleoppheng

  23/08 VIDEO: Fagmannen vil her vise hvordan du kan sette opp en hylle uten synlig oppheng, og med sikkerhet for at hyllen ikke faller ned. Denne hyllen skal brukes til å plassere bilder på, og til det formålet er et stykke ...

 • Elegant gallerihylle

  Elegant gallerihylle

  22/08 VIDEO: Vil du ha familiebildene eller de små maleriene til å henge ved siden av hverandre, og samtidig ha mulighet for å skifte litt ut en gang iblant, så er denne gallerihyllen tingen. Dessuten er den veldig lett å lage.

 • Spar tid og penger med 3D-program

  Spar tid og penger med 3D-program

  28/07 Tegn FØR du bygger om – og luk unna feilene på tegnebrettet! Vi har funnet et godt 3D-tegneprogram, som sparer deg for både tid og penger.

Les mer om

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Septik tank

Hei jeg skal sette ned en 4m3 (3 kammer) ...

Tak over terrasseplatting

Hei, Jeg skal bygge tak over en ny skifer ...

Hagebilag

Hvordan kan allerede abonnenter laste ned ...

Lydisolere yttervegg

Hei. Jeg bor nært trikken i trondheim og ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss