Cookies- og Brukervilkår


Brukernes favoritter i 2014

2014 ble et aktivt og spennende gjør det selv-år, der vi i redaksjonen har gledet oss over å kunne bidra til alle de kreative og funksjonelle prosjektene hjemme hos dere. Vi har samlet de ti artiklene som har vært mest populære blant brukerne i 2014.

Brukernes favoritter i 2014

Solide og praktiske blomsterkasser
Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen. Her viser vi hvor lett det er, og hvordan du kan bruke slike materialer som ofte ligger igjen etter andre gjør det selv-prosjekter.

Lettbygd 15 m2 stort uthus
Et stygt uthus skjemmer hagen. Her kan du se hvordan du forholdsvis raskt kan bygge et uthus som rommer mye og som samtidig har et moderne og lett uttrykk.

Bygg en flott dobbeltgarasje på 3 dager!
Følg med når vi bygger en flott dobbelt­garasje på bare tre dager. Ideen er genial: Du bestiller en garasje i ønsket størrelse, og får alle delene ferdig kappet og pakket. Det eneste du skal gjøre er å sette sammen det store puslespillet.

Enkelt skur med lekre detaljer
Det er ikke vanskeligere å bygge et flott skur enn et stygt. Skal du likevel bygge et uthus til hageredskapene, et verksted eller et anneks på hytta, kan du like gjerne bygge et som er pent.

Flott glasstak på terrassen
Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen Her lager vi et glasstak som blir båret av en fantasifull trekonstruksjon.

Bygg den i moduler: Gjestehytte
Denne gjestehytta fungerer som et anneks i tilknytning til ei større hytte. Den er bygget i overkommelige moduler, og i en kvalitet som overgår det meste av prefabrikerte hytter.

Så lett bygger du en trapp
Glem alt om dyre byggesett og en håndverker. Her kan du se hvordan du enkelt og raskt bygger en flott trapp, og samtidig sparer en mindre formue.

Fornye badet på lavbudsjett
Det trenger ikke å ende med dyre lån og høye utgifter når du vil pusse opp badet. For noen få tusenlapper kan du forvandle et gammelt bad til et lekkert og tidsriktig rom. Se hvor mye du kan gjøre i tre steg à 3500 kr.

Sommerterrasse - og vinterskjul
Hele sommeren ligger terrassen fritt i hagen. Den ene halvdelen åpen for vær og sol, den andre beskyttet av tak og vegger på tre sider. Men til vinteren forvandles alt til et tørt oppbevaringsrom!

Fint og elegant terrassetak
Da Morten skulle lage et tak over terrassen, var det viktig for ham at det ble seende pent ut. Og han liker ikke synlige byggbeslag. Derfor ble konstruksjonen laget helt uten at det ble brukt beslag.

Relaterte artikler

 • Brukernes favoritter i 2013

  Brukernes favoritter i 2013

  09/01 2013 ble et aktivt og spennende gjør det selv-år, der vi i redaksjonen har gledet oss over å kunne bidra til alle de kreative og funksjonelle prosjektene hjemme hos dere. Vi har samlet de ti artiklene som har vært mest ...

 • Plei din indre historienerd med WYPE

  Plei din indre historienerd med WYPE

  27/09 Nå får du enda mer spennende historisk lesestoff med WYPE på mobilen eller nettbrettet. Vi har nemlig lagt til magasinet All verdens Historie i sortimentet.

 • NYTT: Et enda bedre blad!

  NYTT: Et enda bedre blad!

  19/02 Gjør Det Selv er blitt enda bedre! Gled deg til flere nye seksjoner, mange byggeveiledninger, tips og tester av verktøy. Sjekk det nye bladet her.

 • TOPP 10: Mest lest i 2015

  TOPP 10: Mest lest i 2015

  17/12 Det har vært fart i prosjektene i 2015. Ta deg en velfortjent pause, og se om prosjektene dine er blant de mest populære hos Gjør Det Selvs lesere.

 • Følg oss på Facebook

  Følg oss på Facebook

  10/09 Vi deler håndverkertips, guider, videoer og verktøytester på Facebook. Følg oss – og ikke gå glipp av noe!

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss