Cookies- og Brukervilkår


Effektiv grovsliper

Bosch PWR 180 CE er laget for å fjerne puss, lakk, tapet, gammelt flislim og sågar betong. Du skifter skive etter oppgaven – og det virker!


Bosch er klare med en slipemaskin til alle vanskelige underlag. Det medfølgende filterbokssystemet fungerer bra – men ikke like godt som en verkstedstøvsuger.

Bosch har lansert et helt nytt “veggbearbeidingssystem”. Det er en kraftig og ganske tung maskin til bearbeiding av en lang rekke bygningsoverflater inne og ute, og maskinen minner i oppbyggingen om en stor vinkelsliper.

Slipemaskinen skiller seg likevel ut ved å ha et kraftig innebygget sug til støvet, og leveres med slange og en støvcontainer med filter.

Slipemaskin med mange muligheter

Det mest interessante med systemet, er uten tvil det store programmet av slipende, børstende, perforerende, betonggnagende og i tillegg polerende skiver og forsatser, som maskinen kan utstyres med. Totalt sett gir de muligheten til å utføre en lang rekke forskjellige arbeider på vegger, gulv og tak. Til og med metallemner som skal ha fjernet rust eller maling, kan du slipe på.

Effektiv grovsliper

Vi prøvekjørte maskinen på en avskallet, pusset murvegg, og den ble effektivt renset på kort tid. Suget til filterboksen er dog ikke like kraftig som fra en god verkstedstøvsuger. Men har du en slik, kan den faktisk også kobles til.

Ved levering følger det med en bakskive til borrelåsmontering av slipepapir, et hode med stive kunststoffbørster og et spesialhode til perforering av tykke lag med tapet. Du kan i tillegg kjøpe flere andre skiver til grovsliping av for eksempel puss, fjerning av flislim eller diamantskiver til bearbeiding av betongflater. Alt i alt en stor hjelp til det tunge og litt kjedelige forarbeidet ved mange renoveringsprosjekt.

Tung og litt støyende slipemaskin

Maskinen veier snaut fire kilo, noe som er ganske mye når du skal jobbe med maskinen løftet, særlig om du skal slipe i tak. Den store motoren og det kraftige suget gjør dessuten maskinen ganske støyende, og vi anbefaler derfor også at du bruker hørselvern under arbeidet. Vi har sett Bosch PWR 180 CE til 2995 kroner.

Bosch PWR 180 CE slipemaskin

4/5

Alle mulighetene, det store tilbehørsprogrammet, effekten og kvalitetsopplevelsen gir vi gjerne fire stjerner for.

Pris: 2995 kroner.

+

Velkjent Bosch-kvalitet og gjennomtenkt design. God fleksibilitet og effektiv maskin.

÷

Tung maskin med høyt støynivå.

Relaterte artikler

 • TEST: Her er din neste trekantsliper

  TEST: Her er din neste trekantsliper

  21/09 De små trekantsliperne er uunnværlige når du skal pusse opp vinduer eller slipe gulv i hjørnene. Vi tester åtter modeller – se den overraskende vinneren!

 • Er små maskiner sterke nok?

  Er små maskiner sterke nok?

  13/09 Jeg ser at mange produsenter reklamerer for de små 12-volts bor-/skrumaskinene. Men er de sterke nok til alle oppgaver?

 • Bruker du riktig sagblad?

  Bruker du riktig sagblad?

  07/09 Standardbladet til stikksagen sager det meste, men ikke like godt i alt. Til mange oppgaver gjør et spesialblad jobben bedre. Sjekk her!

 • Derfor SKAL du ha en kappsag

  Derfor SKAL du ha en kappsag

  06/09 Har du først brukt en kapp-/gjærsag, vil du nødig unnvære den senere. Her hjelper vi deg med å finne en modell som passer til dine behov.

 • TEST: Populære laseravstandsmålere

  TEST: Populære laseravstandsmålere

  26/07 En avstandsmåler er rask, og ofte mer nøyaktig enn målebånd og tommestokk. Vi har testet åtte populære modeller. Se hvilken som ble best i test!

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss