Cookies- og Brukervilkår


5 flotte verktøy til spottpris

For hver dag som går, kommer det flere og flere fantastiske dingser på markedet. Mange av dem gjør det både enklere og morsommere å være gjør det selv-er! Her har vi samlet fem virkelig smarte alternativ, som du kan kjøpe ekstremt billig sammen med ditt neste Gjør Det Selv-blad!

Infrarødt termometer: Finn temperaturen på et lite sekund

Infrarødt termometer måler temperaturen.
Har potteplantene det for varmt, hvor varm er egentlig gulvvarmen og trenger det inn kulde under vinduskarmen? Alt dette er enkelt å finne ut: Pek bare på stedet med det infrarøde termometeret, trykk på knappen, og deretter vises temperaturen rett på displayet. Har du først begynt å bruke et infrarødt termometer, klarer du deg ikke uten! Infrarøde termometre er normalt dyre i innkjøp, det billigste vi har sett, koster 369 kroner. Men nå kan du få et for 69 kroner, og få to utgaver av Gjør Det Selv med på kjøpet.
Les mer her

Laseravstandsmåler: Mål opp med et klikk

Laseravstandsmåler måler avstanden.
Glem alt om å ligge på knærne for å måle opp rommet, to meter om gangen. Laseravstandsmåleren gjør jobben både raskere og mer nøyaktig. Avstandsmåleren, som du kan kjøpe for bare 99 kroner, sammen med to Gjør Det Selv-blad, kan måle avstander opptil 15 meter, og du kan selv velge om den skal måle fra toppen eller bunnen av avstandsmåleren. Den bruker to AAA-batterier, og kan måle helt ned til én millimeter.
Les mer her

Linjelaser: Snorrette markeringer

Linjelaser til perfekte markeringer.
Uansett om du setter opp hyller, støper et badegulv med fall eller bare vil sørge for at skruene sitter nøyaktig rett overfor hverandre, er linjelaseren nesten uunnværlig! Slå den på, og umiddelbart skyter den en helt rett laserlinje ut på veggen. Linjelasere eller krysslinjelasere, som de også kalles, fås normalt fra omkring 500 kroner, men du kan kjøpe en sammen med to Gjør Det Selv-blad for kun 89 kroner.
Les mer her

App-styrt stikkontakt: Slå den av eller på med en smarttelefon

Stikkontakt som styres fra telefonen.
Du kjenner sikkert til tidsur til stikkontakter, som for eksempel automatisk kan slå av og på en lampe, for å skremme vekk tyver. Tidsuret er nå kommet i en smart app-styrt utgave, slik at du kan styre av- og påfunksjonen med en smarttelefon. Det finnes mange forskjellige app-styrte tidsur å velge blant, men du kan faktisk også bestille et for 99 kroner, sammen med to utgaver av Gjør Det Selv.
Les mer her

Presisjonsvater: Mål vinklene på enkelt vis

Presisjonsvateret finner vinklene.
Plasser presisjonsvateret på en overflate, og deretter kan du raskt avlese vinkelen. Det kan for eksempel være for å finne vinkelen på et tak, på et takutstikk, på et gulv eller på bakken under den nye terrassen din. Presisjonsvateret koster kun 39,50 kroner, og da får du selvfølgelig også et par Gjør Det Selv-blad med på kjøpet.
Les mer her

Relaterte artikler

 • Dyrt eller billig verktøy?

  Dyrt eller billig verktøy?

  02/01 Prisforskjellen på en billig og en dyr utgave av samme type verktøy kan være enorm. Og hva velger du da? Få svaret her, før du går på handletur.

 • Årets VILLESTE verktøy

  Årets VILLESTE verktøy

  15/11 2016 har vist frem lekkert verktøy og flere trender. I årets verktøykavalkade retter vi søkelyset mot fire sterke trender, som er kommet for å bli.

 • FEM imponerende verktøy til mobilen

  FEM imponerende verktøy til mobilen

  29/02 Ryobi har lansert de første mobilverktøyene til gjør det selv-folk. Vi har testet de fem enhetene, som imponerer i samspill med telefonens muligheter.

 • Gjør arbeidet lettere med en tvinge

  Gjør arbeidet lettere med en tvinge

  28/06 En tvinge er uunnværlig når du skal holde tunge emner sammen. Den leverer et kjempe trykk og hjelper deg med å holde styr på tingene.

 • NY avstandsmåler – 50 meters rekkevidde!

  NY avstandsmåler – 50 meters rekkevidde!

  21/06 Med den nye laseravstandsmåleren fra Tech-Pro, kan du måle store avstander og beregne volum og arealer. Se håndverkerens foretrukne funksjoner her.

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Septik tank

Hei jeg skal sette ned en 4m3 (3 kammer) ...

Tak over terrasseplatting

Hei, Jeg skal bygge tak over en ny skifer ...

Hagebilag

Hvordan kan allerede abonnenter laste ned ...

Lydisolere yttervegg

Hei. Jeg bor nært trikken i trondheim og ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss