Cookies- og Brukervilkår


Tarzan i lommeformat

Den er verdens minste borehammer, og den kan nesten ligge på et A5-ark. Men den er overraskende sterk, og den lille røveren klarer de fl este boreoppgavene du møter til hverdags.

– Det er denne du har du bruk for, sier min gode kollega, mens han løfter en spennende koffert opp på skrivepulten. Som en dreven selger åpner han kofferten og overrekker meg verktøyet – en liten grønn sak. – Er det der noe du har lånt med deg fra kjøkkenet? spør jeg, og aner ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg har nettopp fortalt hele redaksjonen at jeg har gitt opp å bore hull i betongveggen hjemme i kjelleren fordi min gamle Black & Decker slagboremaskin har tatt kvelden. Nå gir mannen meg en maskin som ikke er særlig mye større enn et A5-ark. – Dette er svaret på dine utfordringer, og den heter Uneo, erklærer min kollega. – Ahhh … hva heter den? spør jeg, mens jeg vantro plukker opp lekeredskapen og veier den i hånden. – U-N-E-O ... den er svært sterk, lyder det fra den andre siden mens han signaliserer at diskusjonen er over. Etter et par timer i selskap med den lille Bosch-maskinen må jeg gi min kollega rett. Det kan godt være at den vesle røveren ikke ser så tøff ut – men la deg ikke narre. Den er nok det nærmeste du kommer Tarzan forkledd som Jane. I hvert fall er betongveggen i kjelleren slett ikke noe som får maskinen til å slite overvettes mye. Den boret hull i veggen like lett som jeg kan stikke et lite fødselsdagslys i ei stor bløtkake. Og ikke nok med det. Den kan også skru like godt som en annen skrumaskin. Slik er det faktisk en universalmaskin.

Relaterte artikler

 • Årets 7 beste bor-/skrumaskiner

  Årets 7 beste bor-/skrumaskiner

  25/11 Vi har funnet bor-/skruverktøyene som har skilt seg mest ut i 2015, og derfor fortjener tittelen årets beste batteriverktøy. Se det eksklusive utvalget her.

 • Ny borhammer fra Milwaukee

  Ny borhammer fra Milwaukee

  15/09 Heller liten og kjapp enn stor og slapp! Vi har prøvekjørt Milwaukees nye borhammer - se om den lever opp til våre forventninger.

 • TEST: De beste bor-/skrumaskinene

  TEST: De beste bor-/skrumaskinene

  23/07 De kompakte 18 volts bor-/skrumaskinene er geniale. Vi har testet 12 populære modeller. Se den overraskende vinneren – og det beste kjøpet.

 • Pass på når du kjøper bajonettsag

  Pass på når du kjøper bajonettsag

  03/02 Bajonettsagen er ofte en venn i nøden. Den kan komme til der andre verktøy for lengst har gitt opp, og den kan sage i nesten alt – tre, metall, porebetong og murstein.

 • TEST: 8 populære bor-/skrumaskiner

  TEST: 8 populære bor-/skrumaskiner

  10/10 Bor-/skrumaskiner er vårt foretrukne batteriverktøy – særlig de små 10,8 volts maskinene. Vi har testet åtte populære modeller. Se resultatet her!

Last ned
Klikk på de små bildene for å forstørre.
 • Tarzan i lommeformat

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss