Cookies- og Brukervilkår


Test av bensingressklippere

Bensingressklipperen har kreftene som skal til når store plener skal klippes. Her strekker ikke ledningsog batterimaskinene til. De er tilpasset små og mellomstore plener. Men for at gressklipperen skal gjøre skikkelig jobb, må du kjøpe en selvgående med firetaktsmotor. Det er disse modellene vi har testet her – og vi har funnet forskjeller blant dem.

Undersøker du tilbudet av gressklippere undrer du deg fort over at det er plass til så mange forskjellige på markedet – bare av bensindrevne maskiner. Vi har valgt å teste et utvalg av gressklippere til romslige gressplener, som krever litt større klippere. I tillegg begrenset vi utvalget litt, slik at de testede maskinene ikke er blant de aller billigste, eller aller dyreste maskinene. Det skal understrekes at alle de testede maskinene gjør en glimrende jobb med selve gressklippingen. Det er faktisk ikke mulig å se et bedre klipperesultat med én maskin fremfor en annen. Men opplevelsen ved å bruke og betjene maskinene er veldig forskjellig. Så selv om testmaterialet velges ut slik at både funksjoner og priser ligger ganske tett, viser det seg at det er forskjeller på produktene. Forskjeller som kan ha stor betydning for den enkelte kjøper. Spesielt på bekvemmeligheter som sentral høydejustering og ergonomi
er det forskjeller blant klipperne. Det er likevel også likheter på tvers av maskinene. For eksempel er det positivt å finne ut at de gode 4-taktsmotorene som brukes på alle sammen er veldig startvillige. Og det er nå en gang den vesentligste forutsetningen for å kunne slå plenen når det trengs: at gressklipperen kan starte, og at den kan klippe plenen.

Relaterte artikler

 • Test av gressklippere

  Test av gressklippere

  29/04 Gressklippere på batteri blir bedre og bedre. Har du en mindre plen uten de store ujevnhetene, kan en batteridrevet gressklipper være det rette valget. Vi har testet åtte av maskinene på markedet, slik at du kan se hva du kan ...

 • Test av hekksakser

  Test av hekksakser

  08/04 Det finnes mange hekksakser på markedet, både med ledning og på batteri. Vi har testet 12 av de mest vanlige modellene for å finne ut hva de kan, og hva du kan forvente av dem.

 • Test av batteriklippere

  Test av batteriklippere

  10/04 Batteriklipperen har mange fordeler. Den er nesten lydløs, du snubler ikke i ledningen – eller klipper den av. Du skal ikke fylle på bensin, og den lukter ikke. Ulempen er at den må lades opp og har begrenset driftstid på en ...

 • Skarpt skjær gir deg en pen plen

  Skarpt skjær gir deg en pen plen

  21/03 Det er kniven som sikrer et perfekt resultat når du slår gress. Se hvordan eksperten sliper opp en herjet kniv, slik at den igjen kan kutte gresstråene.

 • TEST: Her er den beste eksentersliperen

  TEST: Her er den beste eksentersliperen

  10/11 Vi har testet åtte av de mest populære eksentersliperne. Se den suverene testvinneren OG det beste kjøpet. Slik at du vet hva du skal kjøpe neste gang.

Last ned
Klikk på de små bildene for å forstørre.
 • Test av bensingressklippere
 • Test av bensingressklippere
 • Test av bensingressklippere

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss