Cookies- og Brukervilkår


Test av verktøykasser

Verktøykassen er ideell å oppbevare håndverktøy i, særlig hvis du skal ut av huset for å hjelpe venner eller familie. Før du skaffer ny verktøykasse, bør du lese testen vår av et knippe kasser og vesker, og gjøre deg opp en mening om behov ditt i forhold til romslighet, innredning og holdbarhet. Se hva vi har funnet ut.

Test av verktøykasser

Har du ei hytte, eller noen venner som trenger en håndsrekning, må du som regel ha med deg verktøy selv. Derfor skal du også ha noe å transportere det i.

En verktøykasse er imidlertid mye forskjellig. Det kan være en liten kasse med skruer, bor og skrubits, og det kan være en stor dobbeltkasse med hjul, der du kan ha en skrumaskin i bunnen, og masser av hammere, stemjern og skrueesker. Vi har testet et knippe forskjellige muligheter for deg, både noen helt billige og noen litt dyrere. Noen av plastikk og noen av stoff.

Når du har lest testen vår, vil du være litt bedre forberedt til en tur i byggvarehuset, eller til et søk på internett, på jakt etter nettopp den verktøykassen eller verktøytrallen som oppfyller behovet du har for verktøysoppbevaring.

Vi prøvde å stue en rekke av det vanligste verktøyet ned i de forskjellige kassene. Det vil si hammer, skrutrekker, vater (60 cm) og en masse annet, som er kjekt å ha med når du skal jobbe. De fleste kassene fikk plass til det meste. Vateret var det som skapte mest problemer.

Enkelte ga dårlig oversikt over innholdet. Men alt i alt synes vi de kassene vi viser her gjorde det godt. Særlig om vi tar prisen i betraktning. God fornøyelse med lesingen – og lykke til med innkjøpet.

Relaterte artikler

 • Smart verktøykasse på hjul

  Smart verktøykasse på hjul

  09/03 Bahcos verktøyvogn er ikke billig, men du får slagfast plast og solide beslag for pengene. Vognen har dog et par minuser, som trekker litt ned.

 • Kjedesag på batteri. Fungerer det?

  Kjedesag på batteri. Fungerer det?

  21/10 En kjedesag på batteri? Vi innrømmer at vi ikke forventet oss særlig mye av Black & Deckers lille kjedesag på batteri. Her kan du se om vi endret mening.

 • Jekken gjør løft lekende lette

  Jekken gjør løft lekende lette

  01/09 Kutt ut spinkle håndsvingsmodeller. Vi har prøvekjørt Bahcos Baseline-jekk, som løfter opp til 3 tonn. Se hva vi mener om den her.

 • GUIDE: Pensel, rull, sprøyte?

  GUIDE: Pensel, rull, sprøyte?

  27/08 Der er tid å spare på å velge riktig maleverktøy fra starten. Her får du en oversikt over hvilket verktøy som er best til hvilken oppgave.

 • Test av overfreser

  Test av overfreser

  15/12 Overfresen er en mester i presisjon. Det er maskinen som enkelt og raskt kan trylle frem en profesjonell finish på gjør det selv-arbeidet ditt. Men presisjonen forutsetter at fresen er robust, har nødvendig styrke og er uten ...

Last ned
Klikk på de små bildene for å forstørre.
 • Test av verktøykasser
 • Test av verktøykasser
 • Test av verktøykasser

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Terrassevegg av teltduk (13/2016 s.19)

Ang artikkel "Forleng sommer" 13/2016. På ...

Produsere blondelister selv

Tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har laget ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss