Cookies- og Brukervilkår


Smart koffert til skruer og bits

Nå kan du holde styr på skruene dine i gjennomsiktige, slagfaste bokser. Og du kan ta med skruene i en praktisk transportkoffert, der boksene ligger urokkelig fast.

Essve Essbox skruesystem med koffertSkrueboksene kan stables, og lokkenes utforming får dem til å stå stabilt. Lokket til kofferten lukker helt tett, så du unngår støv og fukt til skruene.

Mål: 45 x 53 x 12 cm
Kapasitet: 1-15 skruebokser
Materiale: Slagfast polypropylen
Vekt: Opptil 15 kg
www.essve.no

Alle vi som jevnlig bruker skruer, vet hvordan skrueesker av papp blir seende ut etter hvert. Vi vet også hvor vanskelige de er å stable, hvis de er blitt litt deformerte av fukt eller regn.

Den svenske skrueprodusenten Essve har utviklet en rekke slagfaste plastbokser i forskjellige størrelser, slik at de passer til skruene og skrubitsene deres.

Lette å stable

Da vi testet dem, fant vi ut at boksene er regntette (men ikke 100 % vanntette) og enkle å stable. Etikettene sitter på flere sider, slik at det var lett å se hvilke skruer de inneholdt, samt hvilket bor og hvilken bits de krevde. Boksene har samme høyde og bredde, men forskjellig lengde, så vi kunne pakke små og store esker som det passet oss i transportkofferten.

Smart "Lego-bunn"

Vi kronglet litt med å ta lokkene av skrueboksene før vi satte dem ned i kofferten. Lokkene skulle klikkes fast til koffertens bunn, som Lego-klosser, og oppå lokkene satte vi de tilhørende boksene. Det hindrer dem i å flytte seg sidelengs under transporten, også selv om kofferten ikke er fylt helt opp.

Skumgummi i koffertlokket sørger for at skruene holder seg i boksene, og hele sortimentet er klart til bruk når lokket åpnes.

Vi prøvde å fylle kofferten helt opp, så den veide nesten 15 kg, men det er ikke nødvendig. En av fordelene med systemet er nettopp at du kan ta med deg kun de skruene du trenger.


ESSVE ESSBOX SKRUESYSTEM MED KOFFERT

5 stars

Smart måte å kjøpe og oppbevare skruer på. Slagfaste bokser, med tydelig indikasjon på innhold, som kan transporteres i en spesialkoffert. Kofferten kan kjøpes separat, men følger ofte med ved kjøp av mange bokser med skruer.

Pris: Cirka 1500 kroner, med 12 esker skruer, ett bitssett, bitsholder og transportkoffert.

+

Gir oversikt. Slagfast.

÷

Passer kun til Essves bokser.


Relaterte artikler

 • Slagskrumaskin med overlegne krefter

  Slagskrumaskin med overlegne krefter

  06/07 Slagskrumaskinen er et genialt verktøy som du BURDE ha. Den er mye sterkere enn den gamle skrumaskinen din, og har masser av muskler. Prøv den!

 • Gjør arbeidet lettere med en tvinge

  Gjør arbeidet lettere med en tvinge

  28/06 En tvinge er uunnværlig når du skal holde tunge emner sammen. Den leverer et kjempe trykk og hjelper deg med å holde styr på tingene.

 • Lei en minigraver

  Lei en minigraver

  03/05 Lei en minigraver og unngå det tunge arbeidet i hagen. I vår gratis artikkel, viser vi deg alle de forskjellige oppgavene du kan bruke en minigraver til.

 • Kjøp verktøy på nettet og spar penger

  Kjøp verktøy på nettet og spar penger

  03/05 Du kan spare penger ved å kjøpe verktøy på nettet, men VÆR FORSIKTIG – det kan fort bli en dyr fornøyelse om du ikke er oppmerksom.

 • Slik unngår du slitne armer

  Slik unngår du slitne armer

  04/04 Det er null problem å få i gang gressklipperen med Ryobis nye EasyStart-system. Et 18 volts batteri gjør nemlig jobben for deg.

Les mer om

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Septik tank

Hei jeg skal sette ned en 4m3 (3 kammer) ...

Tak over terrasseplatting

Hei, Jeg skal bygge tak over en ny skifer ...

Hagebilag

Hvordan kan allerede abonnenter laste ned ...

Lydisolere yttervegg

Hei. Jeg bor nært trikken i trondheim og ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss