Cookies- og Brukervilkår


Smart koffert til skruer og bits

Nå kan du holde styr på skruene dine i gjennomsiktige, slagfaste bokser. Og du kan ta med skruene i en praktisk transportkoffert, der boksene ligger urokkelig fast.

Essve Essbox skruesystem med koffertSkrueboksene kan stables, og lokkenes utforming får dem til å stå stabilt. Lokket til kofferten lukker helt tett, så du unngår støv og fukt til skruene.

Mål: 45 x 53 x 12 cm
Kapasitet: 1-15 skruebokser
Materiale: Slagfast polypropylen
Vekt: Opptil 15 kg
www.essve.no

Alle vi som jevnlig bruker skruer, vet hvordan skrueesker av papp blir seende ut etter hvert. Vi vet også hvor vanskelige de er å stable, hvis de er blitt litt deformerte av fukt eller regn.

Den svenske skrueprodusenten Essve har utviklet en rekke slagfaste plastbokser i forskjellige størrelser, slik at de passer til skruene og skrubitsene deres.

Lette å stable

Da vi testet dem, fant vi ut at boksene er regntette (men ikke 100 % vanntette) og enkle å stable. Etikettene sitter på flere sider, slik at det var lett å se hvilke skruer de inneholdt, samt hvilket bor og hvilken bits de krevde. Boksene har samme høyde og bredde, men forskjellig lengde, så vi kunne pakke små og store esker som det passet oss i transportkofferten.

Smart "Lego-bunn"

Vi kronglet litt med å ta lokkene av skrueboksene før vi satte dem ned i kofferten. Lokkene skulle klikkes fast til koffertens bunn, som Lego-klosser, og oppå lokkene satte vi de tilhørende boksene. Det hindrer dem i å flytte seg sidelengs under transporten, også selv om kofferten ikke er fylt helt opp.

Skumgummi i koffertlokket sørger for at skruene holder seg i boksene, og hele sortimentet er klart til bruk når lokket åpnes.

Vi prøvde å fylle kofferten helt opp, så den veide nesten 15 kg, men det er ikke nødvendig. En av fordelene med systemet er nettopp at du kan ta med deg kun de skruene du trenger.


ESSVE ESSBOX SKRUESYSTEM MED KOFFERT

5 stars

Smart måte å kjøpe og oppbevare skruer på. Slagfaste bokser, med tydelig indikasjon på innhold, som kan transporteres i en spesialkoffert. Kofferten kan kjøpes separat, men følger ofte med ved kjøp av mange bokser med skruer.

Pris: Cirka 1500 kroner, med 12 esker skruer, ett bitssett, bitsholder og transportkoffert.

+

Gir oversikt. Slagfast.

÷

Passer kun til Essves bokser.


Relaterte artikler

 • Unngå ubehagelige boreuhell

  Unngå ubehagelige boreuhell

  28/11 Få din egen multidetektor med Gjør Det Selv, slik at du raskt og enkelt kan finne rør og ledninger bak veggen – og unngå dem!

 • GUIDE: Velg riktig multikutter

  GUIDE: Velg riktig multikutter

  22/11 Med riktig verktøy, kan multikutteren skjære, sage, slipe, frese og skrape. Her hjelper vi deg med å finne en modell som passer til dine behov.

 • 5 flotte verktøy til spottpris

  5 flotte verktøy til spottpris

  18/11 Gjør livet morsommere, enklere og mer interessant med de fem uunnværlige (og billige) verktøyene vi har funnet frem til deg.

 • Årets VILLESTE verktøy

  Årets VILLESTE verktøy

  15/11 2016 har vist frem lekkert verktøy og flere trender. I årets verktøykavalkade retter vi søkelyset mot fire sterke trender, som er kommet for å bli.

 • TEST: 5 populære kompressorer

  TEST: 5 populære kompressorer

  26/10 Trykkluftverktøy er effektivt og lett å bruke, og verktøyet er rimelig. Men det krever en god kompressor. Vi tester fem modeller – se resultatet her!

Få gratis nyhetsbrev

Få tilgang til alle artikler

Få tilgang til alle artikler

For bare 19,- får du tilgang til over 1500 ekspert-guider fra Gjør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Bygge anneks/ lydstudio

Vurderer å sette opp et anneks på tomta som ...

Isolering av gammelt hus

Hei, pusser opp et hus fra ca. 1930 og i ...

Reperasjon av pusset leca

Hei. Jeg ser at jeg har fått en del riss i ...

Fylle betong i forskalingsblokker

Hei. Jeg skal bygge en mur med ...

Mest leste i forum

Stendersøker

Er på jakt etter en stendersøker som gjør det ...

Gipsplater på vegg?

God dagen godtfolk!Har nylig kjøpt hus fra ...

Barnesenga svever fritt

Plassen var trang i det felles barnerommet. De ...

Solterrassen ble til et fint lysthus

Det skulle egentlig bare bli en overdekket ...

Gjør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss