Nytt bad

Skal du ha et nytt baderom? Du kan velge å rive ned det gamle og bygge et nytt, eller du kan renovere det gamle. Vi hjelper deg med begge deler, slik at du kan få et lekkert og funksjonelt baderom.

Bygg et nytt bad

Hvis du trenger et nytt bad, kan du velge å rive ned det gamle og starte forfra. De blå flisene som kanskje var fine i 1970, er ikke akkurat så pene i dag - og de vil du helt sikkert ikke ha med i det nye badet. Du kan bygge et billig bad eller du kan friske opp det gamle med smarte og lekre detaljer. Det er mange muligheter når du starter forfra og bygger et nytt bad.

Renover det gamle og få et billig bad

Ofte vil det slett ikke være nødvendig med en gjennomgående renovering for å få et bad som ser nytt ut. Det kan hende det holder med et nytt badegulv, et nytt toalett eller nye fliser. Når du skal bygge bad, må du ha det helt klart for deg hvilke oppgraderingen du er mest interessert i, og hvor mye penger du vil bruke på det.

Bygg nytt bad med siporex

Plater av porebetong, kalt siporex, er et smart materiale som er godt egnet til å bygge et nytt bad av. Platene er enkle å skjære til når du skal bygge det rå skallet til badet. Det er en enkel måte å få et billig bad på. Men prisen på et nytt bad kan variere veldig.

Nytt bad - pris?

Ja, hva koster egentlig et nytt bad? Prisen for et nytt bad varierer, så det finnes selvfølgelig ikke noen eksakt pris på et nytt bad. Det sies at badet er husets dyreste kvadratmeter, og det er viktig at du har orden på tingene før du går i gang med for eksempel å lage fall i dusjhjørnet. Men om du tenker deg godt om, bruker billige, men gode materialer og planlegger nøye så kan du kanskje bygge et nytt bad for helt ned til 25.000 kroner. Det kan du finne en veiledning til her på siden. Det er altså mulig å bygge et nytt, billig bad.

Nytt bad gjør en stor forskjell

Et nytt bad er en enkel, men dramatisk oppgradering. Hvis de gamle flisene er i god stand, kan du faktisk legge nye fliser oppå når du skal lage et bad. De gamle flisene rengjøres med grunnrens, og så må det våtromssikres før de nye flisene kan legges oppå.