Du kjennes igjen med en gang du kommer inn på badet, og velger profilen din med fjernkontrollen. Deretter setter de digitale hjernecellene i veggene og installasjonene i rommet i gang en lang rekke handlinger.

Høyttalere spiller din favorittmusikk

Fra de skjulte høyttalerne strømmer favorittmusikken din ut. Sidene på den elegante, kantede boksen inne ved veggen skifter farge, og kaster opp de fargene på veggen som du for lenge siden valgte til din personlige spilleliste, diskret vekslende i takt med musikken.

Trykksensorer åpner toalettsetet

Når du nærmer deg den kantede boksen, merker sensorene i gulvet det, og med en elegant bevegelse glir lokket på boksen opp og bakover, slik at du kan sette deg ned på toalettsetet som skjulte seg under lokket – og som nå er varmet opp til akkurat den temperaturen du tidligere har bestilt. Det er ingenting som er overlatt til tilfeldighetene.

Toalettet kan blåse varm luft på føttene dine

Toalettet vet også om du foretrekker at det blåses en varm luftstrøm over føttene dine mens du sitter på det, og etterpå vil det skyte frem en vaskestang, som skyller deg ren etter et mønster av stråler i variende styrke og pulsering, som du tidligere har kodet inn. På samme måte har de andre medlemmene i familien kodet inn sin personlige profil.

LAST NED HELE ARTIKKELEN og les mer om det personlige toalettet på fremtidens baderom.