Det praktiske ved dette drivhuset er at det kan monteres og tas fra hverandre på få minutter. Og du kan derfor lagre det for eksempel i redskapsskjulet eller garasjen om vinteren, og sette det opp igjen om våren, kanskje et helt annet sted i hagen eller på terrassen. Og har du et kolonihagehus eller ei hytte som ikke brukes om vinteren, er det naturlig å pakke sammen drivhuset når sesongen er slutt.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Alt om drivhus

Drivhuset måler bare 120 x 120 cm, men ikke desto mindre er det plass til tre plantesekker i det. For de fleste famlier skulle det være nok til å dekke behovet for friske tomater og agurker i sommerperioden. Og det er overkommelig for den som bare vil prøve hvordan det er å ha drivhus før det investeres mange tusen kroner i et profesjonelt drivhus med automatiske vinduer, dryppvanningsanlegg og varme.

Fordi vi har erstattet glasset med en sterk plastfolie, veier ikke drivhuset så mye, og er lett å transportere når det er slått sammen. Og det er ingen risiko for glasskår i gresset hvis barna skulle finne på å spille fotball i hagen.