Fagmannen starter med å fjerne de gamle listene. Bruker du et stemjern, kan du lett komme inn mellom karmen og listene og lirke listene fri.Når listene er fjernet, sitter det fortsatt noen dykkert igjen i karmen.

De fjernes lett med en knipetang.Når all dykkerten er fjernet, skal de nye listene monteres. Fagmannen starter på toppen av døren med å måle bredden. Den er her 84 cm.Målet overføres til en q-lon-list med tommestokken.

Den raskeste måten å korte av listen på er med en q-lon-tang, eller som her en vanlig listesaks. Husk bare at gummikanten skal vende opp når du klipper listene.

Listen legges opp i karmen, så gummikanten ligger helt opp til døren. Døren må selvfølgelig være lukket mens du gjør det. Fagmannen fester nå listen med sin dykkertpistol, men du kan også bruke vanlig dykkert og hammer.

Høyden på sidene måles ut på samme måte, og listene tilpasses igjen med listesaksen.Døren lukkes på ny, og listene festes med dykkert.Nå er de nye q-lon-listene festet, og døren slutter helt tett.