Vær veldig forsiktig, da det tynne glasset veldig lett går i stykker. Bytt til et stemjern hvis sparkelen ikke fikser det. Når kittet er fjernet, må de små glasstiftene tas ut, og her kan man bruke en avbitertang til å trekke ut glasstiftene med. Når alle stiftene og alt kittet er fjernet, kan glasset forsiktig tas ut. Henger glasset bare litt fast i det ene hjørnet, er risikoen for at det knekker meget stor.

Det må være helt rent i falsen før det nye glasset kan legges i. Og her er en multikutter en fantastisk verktøy. I stedet for å stå i timesvis og rense med et stemjern, fikser multikutteren jobben på et øyeblikk. Med den runde skjæreskiven er det ingen sak å rense falsene helt for gammelt hardt kitt og malingsrester.

Men den runde skiven kan ikke komme inn i krokene, så her kan du bytte til det rette bladet, som er like effektivt og lettere å komme til med. For å fjerne alle ujevnheter i falsene, kan du montere slipesålen på multikutteren, og slipe det hele rent med fint sandpapir.

Den trekantede slipesålen kan komme inn i alle hjørner, og kan slipe både på den vannrette og den loddrette flaten. Rens alle falsene på samme måte, og gi vinduet en omgang med grunning. Så er du klar til å sette i nye glass og kitte vinduet.

LES OGSÅ: Bli ekspert på multikutteren på 5 minutter