Her stiller du vinduskarmen på siden med et par klosser under, så vinduet kan åpnes.Du bør nemlig aller først fjerne vinduet. Det gjør du ved å åpne vinduet og med for eksempel en skrutrekker trykke ned sikringen, så vinduet kan komme ut av rammen.

I karmens fire hjørner skal de medfølgende beslag monteres. De skal nemlig brukes til å holde vinduskarmen fast til taket. Til å sikre en tett konstruksjon mellom karm og tak, må det settes sammen en ramme av tetningsmateriale.

De fire stykkene monteres lett i beslagene, som sitter på sidestykkene. Alle delene kan nå bæres bort til det stedet hvor vinduet skal monteres.På takkonstruksjonen legges først isoleringsrammen. Her må det passe slik at beslagene hviler på de to nye lektene i topp og bunn.

Merk deg at rammen ikke må festes. Nå legger nemlig fagmannen vinduskarmen oppi isoleringsrammen, så beslagene på rammen og karmen ligger nøyaktig over hverandre.

Dermed kan du feste begge beslagene på en gang. Beslagene festes i de fire hjørnene og i midten. Nå er det tid for å tilpasse skråveggen innvendig.