Her er nyhetsredaktør Martin i gang med å sjekke isolasjonen i taket sitt

Her er nyhetsredaktør Martin i gang med å sjekke isolasjonen i taket sitt

Det er dessverre mange stygge eksemler på feil etterisolering. Det kan medføre til fuktskader på huset og er dyrt å rette opp. I noen tilfeller kan det også være helseskadelig for deg og din familie.

Sjekk isolasjonen din med et inspeksjonskamera

Isolasjonen sitter ofte på steder hvor det er vanskelig å komme til - for eksempel i kneloftet, inne i veggen eller i krypekjelleren. Derfor anbefaler vi at du bruker et inspeksjonskamera, slik at du kan nå inn til de vanskelige stedene.

Da vil du kunne se om det er fukt eller muggsopp på isolasjonen din. Du kan også sjekke isolasjonens tykkelse, og om mineralullen ligger riktig og med overlapp mellom lagene, slik at varmen ikke kan suse gjennom. Mangler det vindpapp eller dampsperre, vil kameraet også avsløre det.

Akkurat nå får du et inspeksjonskamera sammen med 2 nummer av Gjør Det Selv.

””

VIDEO: Her kan du se inspeksjonskameraet i bruk: I videoen her kan du se hvor enkelt det er å bruke inspeksjonskameraet til forskjellige formål.

Slik gjør inspeksjonskameraet arbeidet ditt enklere

Du kan kikke inn i hulrom i vegger og murer, undersøke tette avløp, titte opp under nedsenkede tak, ned i motorer, under biler og mer. Du bøyer og dreier enkelt den 80 cm lange kabelen, slik at du kan nå inn i alle hjørner og kroker. Kamerahodet er vannresistent, slik at du enkelt kan undersøke avløp og vannlås.

Med det integrerte LED-lyset i kamerahodet kan du også undersøke mørke steder som ellers er umulig å komme til med en lommelykt. Det følger med en magnet så du kan fiske opp tapte gjenstander fra for eksempel avløp.

Inspeksjonskamera

Det nye inspeksjonskameraet fra Tech-Pro blir raskt din beste venn i verktøykassen

Inspeksjonskameraet har:

  • Lite kamerahode på kun 14 mm, så du kan få det inn på trange plasser.
  • Vannresistent kamera, så du trygt kan bruke det til å undersøke avløp og vannlåser.
  • LED-lykt i kamerahodet.
  • 1,8" fargeskjerm med skarpt bilde.
  • 80 cm fleksibel kabel, som er enkel å bøye i alle retninger.
  • Medfølgende magnet, som du kan montere og fiske opp gjenstander med, for eksempel fra et gulvsluk.
  • Medfølgende krok, så du kan plukke opp ikke-magnetiske gjenstander med kameraet.

**AKKURAT NÅ FÅR DU: Et Pro-Tech inspeksjonskamera og to utgaver av Gjør Det Selv for KUN 99 kroner + 49 kroner i porto og ekspedisjonsgebyr. Totalt 148 kroner. Du sparer 759 kroner.

””