Byggeveiledning
Lett
Vanskelig
Mal dig til betongulv

Med et nyt og smart materiale kan du male dig til et råt betongulv. Her skabes et et glat og flammende udtryk ved at ”trække” i betonblandingen.

Den nyutviklede betongoverflaten fra Conteco kan få nesten alle faste flater til å se ut som om de er støpt i betong.

I tillegg er den like seig og elastisk som den er hard. Det gjør den veldig robust, og med riktig avsluttende behandling får du en overflate som til tross for den rå stilen er særdeles enkel å rengjøre.

Det kan virke litt komplisert å jobbe med det nye materialet, men det skyldes at du kan skape utallige vidt forskjellige overflater ut fra de samme grunnelementene. Ved å tilsette mer eller mindre farge, finner du din egen kulør, og ved å benytte forskjellig verktøy og forskjellige teknikker, skaper du en variasjon i overflaten som gjør den levende og personlig. Og følger du arbeidsbeskrivelsen, går det ikke galt.

Det er ikke noe som er riktig eller feil, kun forskjellige uttrykk, og uansett om du vil ha en ensartet overflate eller levende spill i den, bevarer du betongoverflatens grunnleggende egenskaper.

LES OGSÅ:Hva kan mikrosement brukes til?

Slik lager du gulvet

I gjør det selv veiledningen, som du kan laste ned her på siden, gir vi deg en oversikt over produktene som skal brukes. Du kan også se hvordan du lager gulvet. Når du følger instruksene ordentlig, er det vanskelig å gjøre feil. Vi viser hvordan du:

  • blander betongen
  • legger første lag med betong
  • legger det andre laget betong
  • forsegler overflaten