Maskeringsteip Tesa Gjør Det Selv

Ikke vær redd for å presse maskeringsteipen godt fast – limet kan sitte i en uke uten å etterlate seg limrester.

“Jeg har aldri vært nøye på hvilken maskeringsteip jeg har kjøpt, for hvor stor forskjell kan det være?", tenkte nyhetsredaktøren tidligere.

"Ganske stor må jeg konstatere, etter å ha jobbet med Tesas spesialiserte "Precision Outdoor”. Kantene ble knivskarpe, og limet er så passe dosert at teipen ikke trekker av maling når den fjernes igjen.”

Gjenbrukspapir sikrer maskeringsteipens presisjon

Det er en spesiell papirtype som gir de knivskarpe kantene. Ofte skyldes uskarpe kanter nemlig at teipen suger væske, utvider seg og slipper taket så maling kan flyte inn på undersiden. Tesas såkalte "japanske papir" er ikke-sugende. Det er hovedsakelig laget av gjenbruksmaterialer og er ekstra tynt, men knallsterkt. Maskeringsteipen egner seg til alle typer maling.

LES OGSÅ: Mal som en profesjonell med ny maskeringsteip.

Maskeringsteipen gir deg god tid til å male

Den spesialiserte utendørs maskeringsteipen er godt egnet til litt ujevne overflater, som utendørs treverk ofte er. Teipen kan sitte i opptil åtte dager uten å etterlate limrester, så du har god tid til å gjøre ferdig jobben. Dessuten er maskeringsteipen motstandsdyktig mot UV-stråler, regn og rusk.