Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Rett opp hekken

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Denne hekken har begynt å velte ut mot fortauet. Det skyldes formodentlig at hekken opprinnelig har vært for bred i toppen, og i løpet av vinteren har vekten av snøen tynget den ned.

Det er bare en måte å rette opp dette, og det er å klippe ned en stor del av hekken, selv om det vil etterlade den noe bar. Men allerede neste sesong vil hekken på ny være fylt med nye friske skudd.

Hekken skal spisse til i toppen, så den har en vinkel på ca. 15 grader. Fagmannen starter med nærmest å skjære tynne skiver av hekken, inntil den har den rette formen.

Fagmannen går alltid et lite skritt tilbake og forsikrer seg om at formen er riktig før han klipper resten av hekken.Hvis du skal klippe hekken så kraftig som her, er det nødvendig å få fatt i en ordentlig hekkesaks, som kan fikse de tykke grenene inne i hekken.

Hekken har nå fått den riktige formen, og på grunn av den smale toppen vil ikke snøen kunne legge seg i særlig store mengder på toppen av hekken.

Redaksjonen anbefaler: 4 TRINN til en perfekt hekk!

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake