Rens grillristen med damp og skrubb

Grillbørsten "Grill Daddy" bruker damp til å løsne fastbrent mat på grillristen. Håndtaket er hult, og fylles med vann som fordamper når det møter den glovarme grillristen. Deretter skrubber du som vanlig med stålbørstene.

SE OGSÅ: 3 oppgraderinger til kulegrillen.

Det er både en bred og en smal børste, slik at alle hjørner på grillristen kan rengjøres. Børstene kan tas av og vaskes i oppvaskmaskinen.

Rens grillristen med en batteridrevet grillbørste

Den batteridrevne grillbørsten er utstyrt med en liten motor, som driver en roterende børste. Dermed sparer du deg for skrubbingen når grillristen skal renses. Du skal bare bevege børsten over risten.

En påmontert skrape hjelper til å fjerne større fastbrente matrester. Børsten brukes på en kald grillrist.

Rens grillristen med en robot

Vil du helst slippe å bruke krefter på å rense grillristen, så finnes det også hjelp å hente. I rekken av husholdningsroboter har vi nemlig kommet til robotgrillbørsten!

"Grillbot", som den selvsagt er blitt døpt, gjør den harde jobben for deg. Du skal bare sette roboten på den lunkne grillristen og trykke på en knapp.

Avansert teknologi og tre forskjellige renseprogram sørger for å tilpasse hastighet og bevegelser på børstene, slik at grillristen renses best mulig.

Etter bruk kan børstene vaskes i oppvaskmaskinen, mens roboten får en tur i laderen.