bordbænkesæt

Den friske duften av treverk og fersk sagflis går fra neseborene og rett inn i gjør det selv-hjertet vårt, mens vi beveger oss blant store stabler med materialer på et lokalt lauvtrebruk.

Vi er nemlig på jakt etter materialer av eik, som vi skal få skåret akkurat slik vi vil ha dem, for å lage en klassisk utebenk. Eik er solid og vakkert, det kan motstå de harde påvirkningene fra det norske været og benken vil tåle å bli brukt i mange år. Konstruksjonen og funksjonaliteten, kombinert med rike muligheter for å kjæle med detaljene, gjør benkeklassikeren til et lite drømmeprosjekt.

Bord-/benkesett i eik

Etter å ha snust litt rundt, finner vi noen materialer som umiddelbart ikke ser veldig bra ut. Det ser mest ut som en rotete haug med våte bjelker. Men når materialene er skåret opp og høvlet, kommer det harde eiketreet med sin varme glød virkelig til sin rett.

Vi bestemmer oss for å kjøpe en del av haugen, og ender opp med å betale drøyt 5000 kroner for å få skåret dem opp slik vi vil. Det kan høres mye ut, men sammenlignet med eik fra et byggvarehus, er det et godt kjøp.

Last ned byggeveiledningen

Last ned byggeveiledningen og få en trinn for trinn-guide til bord-/benkesettet. Vi viser deg blant annet hvordan du bygger bordplaten, understellet og setene, slik at møbelsettet er rett og holder seg på plass.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Få Gjør Det Selvs store hagebilag og en bor-/skrumaskin for kun 89 kroner

Tilbudet består av en bor-/skrumaskin, 2 utgaver av Gjør Det Selv og et hagebilag, som inneholder veiledning til noen av våre mest populære utendørs prosjekter.

Du får alt sammen for kun 89 kroner + porto. Du sparer 465 kroner!

Ja takk, vis meg mer om det gode tilbudet nå!