Han starter med å legge 11 trykkimpregnerte furubord ut på gulvet. Det midterste bordet er saget av i en lengde på 150 cm, 8 på 140, og de to ytterste på 120 cm hver. Legg ut rammen, som består av 6 bordbiter skåret i 30 graders vinkel. På den lange siden er hvert enkelt bord 59 cm, på den korte 48,6 cm.

Legg det lange midterste bordet nøyaktig på midten, så det er 5 cm til hver side. Skru det midterste bordet fast til de to rammebordene. Gjør det samme på motsatt side.Mål så at det er 5 cm fra det ytterste bordets kant inn til rammekanten, og fest også dette ytterste bordet.

Fortsett slik hele veien rundt. I midten skal bordplaten støttes med enda et bord. Det skal være 117 cm, og skrus fast til hvert enkelt av de underliggende bordene. Nå er bordplaten nesten ferdig. Den skal bare skjæres til med stikksagen, og det er ikke vanskelig, da man kan støtte stikksagen på rammen.

Slip kantene med et stykke sandpapir korning 120, så du ikke river deg opp.Bordet er målt opp så det passer til de tre beina, og det kan derfor plasseres selv på et meget ujevnt terreng uten å vippe. Den impregnerte bordplaten trenger ingen behandling, men de uimpregnerte bordbeina må få en omgang trebeskyttelse, og begge deler kan selvfølgelig males i den fargen man ønsker. Til det er det best å bruke en fullt dekkende trebeskyttelse i stedet for maling.