Byggeveiledning
Lett
Vanskelig

Du kan trygt invitere til lunsj i hagen om et par uker, selv om du ikke har bordet og benkene ennå. Møblene lages av noen av de vanligste dimensjonene av konstruksjonsvirke du finner i byggvarehuset, og jobben kan gjøres med hjelp av bare en minimal verktøykasse.

Som alltid kan du lette jobben med en god maskinpark, men det er ikke nødvendig. Du kan også velge hvor flotte detaljer du vil lage underveis, avhengig av hvor god tid du har, pågangsmot og verktøyet du har tilgjengelig. Du kan også lage både bordet og benkene kortere eller litt lenger.

De solide materialene holder, og møblene blåser heller ikke bort. Garantert. I denne beskrivelsen lager vi bordet og benken før møblene males, fordi det da er lettere å se prosessen. Vil du beskytte treet best mulig, grunner og maler du delene før de settes sammen – til slutt maler du et siste strøk.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Få Gjør Det Selvs store hagebilag og en bor-/skrumaskin for kun 89 kroner

Tilbudet består av en bor-/skrumaskin, 2 utgaver av Gjør Det Selv og et hagebilag, som inneholder veiledning til noen av våre mest populære utendørs prosjekter.

Du får alt sammen for kun 89 kroner + porto. Du sparer 465 kroner!

Ja takk, vis meg mer om det gode tilbudet nå!

LES OGSÅ: Bygg en flott utendørs dusj