Byggeveiledning
Lett
Vanskelig

Du kan trygt invitere til lunsj i hagen om et par uker, selv om du ikke har bordet og benkene ennå. Møblene lages av noen av de vanligste dimensjonene av konstruksjonsvirke du finner i byggvarehuset, og jobben kan gjøres med hjelp av bare en minimal verktøykasse.

Som alltid kan du lette jobben med en god maskinpark, men det er ikke nødvendig. Du kan også velge hvor flotte detaljer du vil lage underveis, avhengig av hvor god tid du har, pågangsmot og verktøyet du har tilgjengelig. Du kan også lage både bordet og benkene kortere eller litt lenger.

De solide materialene holder, og møblene blåser heller ikke bort. Garantert. I denne beskrivelsen lager vi bordet og benken før møblene males, fordi det da er lettere å se prosessen. Vil du beskytte treet best mulig, grunner og maler du delene før de settes sammen – til slutt maler du et siste strøk.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Gi hagemøblene dine et lenger liv

Du må vedlikeholde hagemøblene, hvis de skal holde lenge og bevare deres flotte treglød. De må rengjøres, slipes og oljes eller males. Hvis du har prøvd å slipe hagemøbler, vet du allerede hvor vanskelig det er å komme inn mellom alle de trange listene på møblene.

Med en hendig multisliper, kommer du enkelt inn i alle krokene når du skal slipe treverket. Du kan også fjerne rust fra hengslene med multisliperen!

Akkurat nå får du en multisliper sammen med Gjør Det Selv.

Klikk her og les mye mer om multisliperen og det gode tilbudet: 2 nummer av Gjør Det Selv og en multisliper for kun 79 kroner.