Robotklipperen jobber om natten

Den nyeste generasjonen robotklippere er spekket med teknologi. Det gjør dem blant annet i stand til å slå gressplenen om natten ...

En lykt montert på robotklipperen avslører det tilfeldige kjøremønsteret.

Sensorer stopper robotklipperen i tide

Robotklipperen er utstyrt med sensorer som får den til å rygge og velge en annen retning når den kommer til den nedgravde kabelen i kanten av gressplenen. Den stopper også hvis den kjører inn i "gjenstander", som for eksempel leketøy eller kjæledyr.

Robotklipperen er støysvak

Med et støynivå på bare 58 dB – omtrent som lyden av en vanlig samtale – kan robotklipperen fint jobbe om natten uten å sjenere søvnen til verken deg eller naboen.

Bli med robotklipperen Leo på jobb i hagen, og opplev det tilfeldige kjøremønsteret fra orkesterplass.

LES OGSÅ: Lag en garasje til robotklipperen

Robotklipperens kjøremønster er tilfeldig

Det kan virke ulogisk at robotklipperen kjører i et uregelmessig mønster, fremfor å slå gresset frem og tilbake i rette lengder. Men ved å kjøre i tilfeldige mønstre, blir gresset klippet flere ganger fra forskjellige retninger, noe som gir et bedre og jevnere klipperesultat. I tillegg unngås synlige kjørespor i plenen. Den innebygde teknologien i robotklipperen registrerer hvor den kjører, og sikrer at hele plenen blir klippet jevnt i løpet av dagen – eller natten.

Nope, det er verken en rev eller katten til naboen som tusler rundt i hagen ...

LES OGSÅ: Test av Bosch Indego 100-connect

Akkurat nå leser andre ...