Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvorfor knirker terskelen?

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

kile1

Spørsmål

Hvorfor knirker terskelen?

Svar

Sannsynligvis fordi den ikke er understøttet godt nok og gir seg litt når du tråkker på den. Vårt råd er å fjerne en av feielistene, vri forsiktig terskelen opp med et brekkjern og deretter legge inn noen flate kiler under terskelen.

Det finnes mange forskjellige plastkiler i forskjellige bredder, lengder og tykkelser, men du kan selvsagt også bare bruke et par klosser eller bord til å lage dine egne løsninger.

Uansett hvilke typer kiler du velger å bruke, skal du sørge for å plassere dem der de blir støttet nedenfra, altså oppå de tilfarerne som terskelen hviler på. Det bør stoppe knirkingen.

Knudsen hjelper deg!

Gjør deg selv den tjenesten å ønske deg en boks med Knudsen Kiler i bursdagsgave. Da får du et stort sortiment av kiler i forskjellige størrelser som du kan bruke til et hav av forskjellige prosjekter. Utover knirkende dørterskler er de perfekte til montering av terrasser, vinduer, dører og ellers mye annet du kommer ut for som gjør det selv-er.

Se trinn for trinn-veiledning: Dørterskelen knirker – slik fikser du det

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake