Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Termostat med føler

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

På denne radiatoren sitter termostatventilen dumt til. Varmen fra varmerøret nedenunder vil hindre termostaten i å lukke, selv om det er kaldt i rommet.

Derfor velger fagmannen å installere en termostat med ekstern føler, som kan måle temperaturen et annet sted i rommet. Inne i føleren er det en væskebeholder, som fungerer som et normalt termometer.

Termostaten klikkes fast og strammes på normal måte. Deretter kan føleren trekkes ut til den ønskede avstand. Metallsnoren er faktisk et meget tynt rør, hvor væske flyter fra føleren opp til termostaten og på den måten åpner og lukker for varmen.

LES OGSÅ: Radiatoren virker ikke – slik løser du problemet selv

Her velger fagmannen å montere føleren på veggen under radiatoren. På den måten er den skjult og påvirkes ikke av varmen fra radiatoren.

Det følger med en holder, som settes fast på veggen med dobbeltsidig tape. Når holderen er montert, klikkes føleren fast. Nå reguleres radiatoren mer nøyaktig i forhold til rommets temperatur.

LES OGSÅ: Termostat - slik virker en radiatortermostat

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake