6 reparasjoner du kan klare på en formiddag

De små hengejobbene i huset er irriterende å se på. Men det trenger ikke å ta uker å fikse dem. Her er seks reparasjoner du kan klare på et par timer.

Noen småskader og skavanker er bare kosmetiske og harmløse. Andre kan føre til større skader og være direkte ødeleggende for et hus, hvis du lar dem stå for lenge. Heldigvis kan de fikses raskt, enkelt og flott:

Reparasjon: Fjern bulen i glassfiberstrien

Når pussen løsner, eller limet slipper strien, resulterer det ofte i små buler på veggen. De er både stygge og irriterende, men heldigvis er de også ganske enkle å slippe unna.

SLIK: Fjern bulen i strien.

REDAKSJONEN ANBEFALER: 3 enkle og raske reparasjoner

Reparasjon: Sett fast hengselet igjen

Når skaphengselet først har løsnet, nytter det ikke bare å skru det fast igjen. Selv ikke med større eller lengre skruer holder det i det lange løp. Men hvis du bruker et lite triks med en såkalt lus, får du en holdbar reparasjon.

SLIK: Sett fast hengselet igjen.

Reparasjon: Tett hullet i gulvet

Et hull i gulvet etter et gammelt rør, pynter ikke opp, og det trekker sannsynligvis også fra krypekjelleren. Derfor skal hullet tettes.

SLIK: Tett hullet i gulvet.

Reparasjon: Rett opp hageporten

Når hageporter henger og butter mot bakken i bunnen, er det som regel fordi de ikke er laget helt etter boken. En skråstiver fra nederste hengsel og diagonalt opp til motsatt hjørne, løser problemet.

VIDEO: Rett opp hageporten.

Reparasjon: Sett fast det løse håndtaket

Et løst dørhåndtak er irriterende. Og når rosetten som holder håndtaket ikke lenger kan skrus ordentlig fast, har du et problem. Her kan du se hvordan du løser problemet.

VIDEO: Fiks det løse håndtaket.

Reparasjon: Skift en ødelagt takstein

Hull i taket er kritisk. En enkelt kraftig byge kan raskt bety at en liten, billig reparasjon utvikler seg til en stor, dyr vannskade. Hold derfor øye taket ditt, og skift de ødelagte taksteinene raskest mulig.

VIDEO: Skift en ødelagt takstein

    Akkurat nå leser andre ...