Byggeveiledning
Lett
Vanskelig
Døren ser ut som en hvilken som helst annen skapdør. Men på baksiden skjuler det seg en masse rør, sammen med litt ekstra oppbevaringsplass.

Døren ser ut som en hvilken som helst annen skapdør. Men på baksiden skjuler det seg en masse rør, sammen med litt ekstra oppbevaringsplass.

I de fleste hus og leiligheter er det et rom eller et hjørne med en masse stygge rør. Det ser rotete ut, og gjør også rommet mindre anvendelig. Derfor kan det være en god idé å bygge et skap rundt rørene, slik at de blir skjult. Det gir rommet et stort løft, samtidig som du lager deg et ekstra sted til oppbevaring – noe du aldri får nok av.

LES OGSÅ: Skjul kabler og rør med en sporfreser

Dette skapet er laget som en vegg, der reisverket settes opp i forlengelsen av en eksisterende vegg, men du kan også bygge det frittstående. Skapet er utstyrt med en bred dør, så det er enkelt å komme inn til rørene. Varmeveksleren og noen varmerør er plassert i skapet, så det ville vært synd å stenge all varmen inne. Derfor er døren blitt kledd med en masonittplate med hullmønster, som gjør at den varme luften kan sirkulere ut av skapet.

LES OGSÅ: Masonittplate – mange muligheter

Ekstra oppbevaringsplass

Selv om det er mange rør og installasjoner på veggen, kan skapet fint brukes som en nyttig oppbevaringsplass. Det er også et fint tørkeskap, fordi det er tørt og lunt. Du har også rike muligheter til å sette ditt eget preg på skapet, både når det gjelder fargevalg, dørtype og andre ting. Her er alt malt hvitt.

Last ned hele artikkelen og få en trinn for trinn-byggeveiledning.