Små sensorer på størrelse med en golfball holder øye med bevegelse, lys og temperatur.

Små sensorer på størrelse med en golfball holder øye med bevegelse, lys og temperatur.

Små, designsmarte sensorer holder øye med huset ditt, både når du er hjemme og når du er bortreist. De ser alle bevegelser, registrerer temperaturen og teller for eksempel hvor mange mennesker som kommer inn i huset, og hvor mange som går ut.

Sensorer registrerer ALT

De kan kobles sammen med røykvarslere, små dørkontakter, diskrete lysdempere og helt enkle stikkontakter. Deretter blir det morsomt. For da kan de tenne lyset når de ser bevegelse. Eller nøye seg med å justere det litt opp.

Tenn lyset når alarmen går

Røykvarslerne kan oppdage selv den minste røyk, og du kan bestemme hvor mye som skal til for å sette dem i gang. Når alarmen går, kan du få alt lyset i huset til å blinke samtidig.

SE OGSÅ: Røykvarsleren ringer selv alarmsentralen

Alt dette sammen med en styringsenhet og en håndfull dingser til drøyt 10.000 kroner. Deretter kan du bygge ut, også når det kommer nye dingser i sortimentet. Se mer på fibaro.com, der du også finner norske forhandlere.

Fibaros sortiment består i øyeblikket av bevegelses-, lys- og temperatursensor, oversvømmelsessensor, dørsensor, røykvarsler, adapter og styreenhet (april 2016).