Det gjelder selvfølgelig å gjøre huset ditt så lite interessant som mulig for en innbruddstyv. Det er sunn fornuft å forebygge innbrudd, men hvis tyven likevel velger hjemmet ditt, er det viktig å ha en god alarm og et overvåkingskamera.

Her kommer My D-Link Smart Home Security Kit inn i bildet. Det er et smart og billig alarmsystem. Det brukes via internett, og du styrer det med en smarttelefon. Du stiller inn hva som skal skje hvis alarmen går. Hvor lenge skal alarmen hyle? Skal politiet, et vaktselskap eller naboen kontaktes? Og viktigst av alt: Overvåkingskameraet filmer tyvene.

Smarte utbyggingsmuligheter

Inkludert i startpakken er det en hub, som holder styr på hele systemet, en alarm, et kamera og én sensor. Med D-Link kan du også legge til både kameraer og sensorer, samt røykvarslere og bevegelsessensorer.

Last ned veiledningen - slik installerer du og setter opp sikkerhetssystemet

I veiledningen viser vi hvordan du installerer og setter opp sikkerhetssystemet. Gode opptak fra effektive overvåkningskameraer, kan hjelpe deg med å identifisere tyvene, slik at politiet kan fange dem og sikte dem for innbruddet.

Overvåkningskameraet beskytter hjemmet ditt mot innbrudd

Et overvåkningskamera hjelper ikke kun politiets arbeid om du har hatt innbrudd. Overvåkningskameraet, som du akkurat nå kan få sammen med 2 nummer av Gjør Det Selv, kan også sende deg live video direkte til telefonen.

Nå kan du trygt forlate hjemmet ditt vel vitende om at du får beskjed med en gang noen forsøker å bryte seg inn!

AKKURAT NÅ: Du får 2 nr av Gjør Det Selv og et overvåkningskamera for kun 79 kroner. Du sparer 675 kroner!


””


Her ser du en video av overvåkningskameraet: