Byggeveiledning
Lett
Vanskelig

Det gjelder selvfølgelig å gjøre huset ditt så lite interessant som mulig for en innbruddstyv. Det er sunn fornuft å forebygge innbrudd, men hvis tyven likevel velger hjemmet ditt, er det viktig å ha en god alarm og et overvåkingskamera.

Her kommer My D-Link Smart Home Security Kit inn i bildet. Det er et smart og billig alarmsystem. Det brukes via internett, og du styrer det med en smarttelefon. Du stiller inn hva som skal skje hvis alarmen går. Hvor lenge skal alarmen hyle? Skal politiet, et vaktselskap eller naboen kontaktes? Og viktigst av alt: Overvåkingskameraet filmer tyvene.

Smarte utbyggingsmuligheter

Inkludert i startpakken er det en hub, som holder styr på hele systemet, en alarm, et kamera og én sensor. Med D-Link kan du også legge til både kameraer og sensorer, samt røykvarslere og bevegelsessensorer.

Last ned veiledningen - slik installerer du og setter opp sikkerhetssystemet

I veiledningen viser vi hvordan du installerer og setter opp sikkerhetssystemet. Gode opptak fra effektive overvåkningskameraer, kan hjelpe deg med å identifisere tyvene, slik at politiet kan fange dem og sikte dem for innbruddet.