Kameraet sitter godt skjult bak den svarte fronten. På baksiden er det kontakt for nettverkstilkobling, men den fungerer også trådløst.

Kameraet sitter godt skjult bak den svarte fronten. På baksiden er det kontakt for nettverkstilkobling, men den fungerer også trådløst.

Kamera: 1080 pixels
Kameravinkel: 147°
Sirene: 90 dB
Kompatibel med: Android, iOS
Dimensioner: 80 x 160 mm

Canary er en 16 cm høy plastsylinder, som har samlet overvåkingskamera, bevegelsessensor og alarm på ett sted.

Den er herlig enkel å bruke; du kobler den bare til en stikkontakt og nettverket ditt, før du setter opp alle funksjonene på en Android- telefon eller en iPhone.

Uler ved ubudne gjester Det smarte er at når bevegelsessensoren registrerer noen uvedkommende i rommet, så uler den høyt og begynner å filme.

Samtidig får du en beskjed på telefonen, og du kan gå inn og følge med, slik at du kan se hva som skjer i rommet – også selv om du er på den andre siden av kloden. Deretter er det opp til deg om du vil ringe til naboen eller politiet.

Canary har innebygget kamera, som kan filme i en vid vinkel på 147°, i høy oppløsning. Den store vidvinkelen dekker de fleste rom nesten fullstendig, hvis du setter opp kameraet/alarmen i et hjørne i rommet.

Følg med på smarttelefonen Alarmen har forbindelse med en smarttelefon gjennom et trådløst nettverk, og via telefonen kan du til enhver tid gå inn og se hva som foregår i rommet, med noen sekunders forsinkelse. Det er også via telefonen du justerer følsomheten overfor bevegelser og lydstyrken på alarmen.

Canary sender ikke beskjed til en alarmsentral, og har du bare ett enkelt rom som krever overvåking, er alarmsentralen også en ganske dyr løsning.

/PHY_

CANERY, HD VIDEOKAMERA

4 stars

Du vil kunne bruke Canary som et supplement der du ikke har alarm, og der du ikke har behov for å kunne varsle et alarmselskap. Er det strøm og nettverk, fungerer det perfekt. Men Canary er ikke en erstatning for en tradisjonell alarmløsning.

Pris: 1995 kr.

+

Enkel alarmløsning.

-

Krever strøm og nettverk.