Julen er dessverre mye mer enn bare kos ...

For de fleste er julen forbundet med ferie, kos og nærvær med familien.

Dessverre er julen også forbundet med innbrudd. Generelt skjer det flere innbrudd i de mørke månedene av året, ettersom innbruddstyvene kan arbeide i ly av mørket. I tillegg er det også en del av oss som forlater hjemmene våre i julen. Det gir tyvene fritt spillerom.

Men slik trenger det ikke å ende!

Enkel metode: Slik lurer du tyven!

Tyven bryter seg inn når han forventer at du er ute. Derfor er en av de enkleste metodene å få det til å se ut som om du er hjemme. Det kan du blant annet gjøre med hjelp av belysning. Du kan la lyset stå på når du reiser bort, men hvis du vil være ekstra smart, kan du bruke en Smart Plug - slik at du kan skru lyset av og på via en app på mobiltelefonen din.

JA! Jeg vil lure tyven: Vis meg mer om Smart Plug nå!

Du kan også bare lese videre etter bildet ...

Slik lurer du tyven med en Smart Plug

En Smart Plug er en stikkontakt du styrer via smarttelefonen din eller nettbrettet ditt. Det er enkelt og fort gjort å laste ned appen til både Android og IOS.

Når appen er installert kan du nå skru av og på stikkkontakten i hjemmet. Uansett hvor du befinner deg. Du kan også lage en tidsplan, slik at lyset skrus av og på automatisk flere ganger i døgnet.

JA! Jeg vil lure tyven: Få en Smart Plug stikkontakt og to utgaver av Gjør Det Selv for KUN 79 kroner + 49 kr. i porto og ekspedisjon. I alt 148 kroner.

Smart Plug - mer enn bare innbruddssikring

Smart Plug er en viktig metode i kampen mot innbrudd, men du kan også bruke den til mye annet.

  • Skru på varmen i hytta før du ankommer.

  • Skru av lysslyngen om natten, og spar penger.

  • Skru på kaffemaskinen mens du ligger i sengen.

  • Skru av strømmen - etter at du har forlatt hjemmet.

Se video av Smart Plug i funksjon:

Akkurat nå sparer du 83%

Akkurat nå får du en Smart Plug stikkkontakt og to utgaver av Gjør Det Selv for KUN 79 kroner + 49 kroner i porto og ekspedisjon. I alt 148 kroner. Og når du tenker på hva et innbrudd vil koste ...

Ja takk, vis meg det gode tilbudet!

Jeg har selv flere Smart Plugs hjemme hos meg. Den ene av dem sitter akkurat nå i julelysslyngen, og sparer meg mange penger fordi den automatisk slukker om nattten. Jeg håper at du også blir glad for din Smart Plug.

Hilsen Søren Prien Sjefredaktør og gjør det selv-mann

PS. En Smart Plug er smart, men den utgjør kun en del av tyverisikringen som vi anbefaler. I utgave nummer 17 i år, hadde vi ut et stort tema om innbrudd, hvor vi presenterte den nye effektive metoden \"Skrem, Stopp, Avslør\". Den finner du her: Ny effektiv metode: Skrem, Stopp, Avslør