Hvilken type skrue skal du bruke? Hvor varmt skal det være før du kan male huset? Og hvordan lager du terrassen penest? Ofte søker vi etter svar på internett.

Men noen ganger krangler det, fordi det trådløse nettet ditt ikke rekker helt ut til verkstedet, ut på terrassen eller ut i hagen.

Med den nye WiFi-forsterkeren kan du få optimal WiFi-forbindelse overalt i huset. Og akkurat nå får du den for kun 99 kroner sammen med 2 utgaver av Gjør Det Selv.

WiFi-forsterkeren er enkel å betjene. Du trykker bare på tilkoblingsknappen på ruteren din, og deretter på knappen på WiFi-forsterkeren.

Noen få øyeblikk etter er WiFi-forsterkeren koblet til nettverket og klar til å bli brukt.

Slik virker WiFi-forsterkeren

WiFi-forsterkeren fungerer ved at den mottar ditt eksisterende WiFi-signal fra ruteren din, før den forsterker signalet og sender det ut på nytt. Med WiFi-forsterkeren kan du altså forsterke det trådløse nettet de stedene hvor signalet fra ruteren til mobiltelefonen, nettbrettet eller PC-en er spesielt dårlig.

Fordi WiFi-forsterkeren så å si bare gjenbruker og forsterker det eksisterende signalet, er sikkerheten den samme som når bare bruker din vanlige ruter. Det er altså ikke snakk om et nytt signal, men bare et forsterket signal, der det fortsatt kreves at du angir samme passord som til ditt eksisterende trådløse nett for å kunne bruke nettet.

Kort om WiFi-forsterkeren:

  • 2 frekvensbånd 2,4 GHz og 5 Ghz
  • Hastighet opptil 1200 Mbit/s
  • Rekkevidde på 10 meter

Sammen med Wifi-forsterkeren får du også vårt store, digitale bilag “WiFi i hele huset - 5 effektive metoder”. Dermed får du ekspertenes beste råd og full oversikt over hvordan du kan optimere det trådløse nettet ditt.