Da vi tidligere hadde laget nye benkeplater av 40 mm stavlimt ask, var det fristende å fortsette opp på veggene, og utvide med en rad med åpne hyller skjært ut av samme plate. Og i motsetning til de fleste hyller med skjult oppheng som man kjøper ferdige, så garanterer vi ved å bruke solide oppheng og kraftige aluminiumskinner, at du slipper å bekymre deg for tyngdekraften. Du kan trygt sette en stabel tallerkener på dem.

Hyllene bruker vi samtidig til å få et bedre arbeidslys over benken – og en bedre belysning av rommet i sin helhet. På undersiden av hyllene setter vi nemlig opp en rad halogenspotter, som erstatter lampene som var montert på veggen. Til dette må vi ha hjelp av en elektriker, men vi kan frese og bore, slik at han kan føre kablene skjult fram til de nedsenkede lampene.

Redaksjonen anbefaler: Sjekk veggen med en veggskanner før du borer!

Når du skal henge opp noe på en vegg, må du vite nøyaktig hvor ledninger og rør går. Vi kjenner til mange historier om gjør det selv-ere som har boret inn i strømledninger og vannrør. Med vannskader og dyre håndverkerregninger som følge.

Men det kan du heldigvis unngå om du bruker en veggskanner.

AKKURAT NÅ: Du får 2 nummer av Gjør Det Selv og en 6i1 multidetektor med veggskanner for kun 89 kroner. Du sparer 465 kroner!

Ja, takk: Vis meg det gode tilbudet NÅ!

Se de 5 andre funksjonene: Her ser du en video av 6i1 multidetektoren og dens seks forskjellige funksjoner.