KITCHEN DECOR IDEAS: Masser av inspirasjon

Før du begynner å tegne det nye kjøkkenet, er det alltid en god idé å hente inspirasjon fra bilder av andre løsninger. Appen Kitchen Decor Ideas har mer enn 1000 bilder av spennende kjøkkenprosjekt. De er logisk oppdelt i kategorier – f.eks. til små rom, luksuskjøkken og tradisjonelle bondekjøkken.

Noen av bildene er typisk amerikanske i stilen, men du kan likevel finne mange designperler, som helt sikkert kan inspirere deg og bringe deg enda et skritt videre i ditt eget kjøkkenprosjekt.

Inspirasjons-appen Kitchen Decor Ideas, har noe for enhver smak, med sine forskjellige eksempler på kjøkkendesign.

Språk: Engelsk Lagringsplass: Ca. 50 MB App Store: 39 kroner. Google Play: Gratis

AUTODESK HOMESTYLER: Frisk opp ditt gamle kjøkken

Du kommer langt med noen gode ideer, og ofte er det slett ikke nødvendig å investere i et helt nytt kjøkken. Appen Autodesk Homestyler er laget av et selskap som produserer avanserte tegneprogram til ingeniører, og appen er også både profesjonell og funksjonsrik.

Med Homestyler kan du ta et bilde av kjøkkenet ditt, beskrive takhøyde og plassering av hjørner, og deretter sette i gang med å prøve ut ideene dine.

I designprosessen kan du male veggene i en annen farge, legge på en annen benkeplate – eller du kan sette inn nye hvitevarer og kjøkkenelement i stedet for de gamle. Resultatet ser veldig bra ut, særlig på en god, stor skjerm. Vi anbefaler derfor at du bruker Homestyler på et nettbrett, for eksempel en ipad, også fordi det er lettere å styre designet på en større skjerm.

Hvordan ser det ut, hvis vi bare skifter ut komfyren, vasken og et par av skapene? Med Homestyler kan du prøve deg frem, og for eksempel også male vegger eller fronter ved hjelp av få trykk på skjermen.

Språk: Engelsk Lagringsplass: Ca. 50 MB App Store: Gratis Google Play: Gratis

HOMEDESIGN 3D: Design ditt nye kjøkken

Hvis planen ikke er å renovere et eldre kjøkken, men derimot å rive ned alt inventaret, for å bygge et kjøkken fra bunnen av, skal du bruke et eget tegneprogram.

Med Home Design 3D kan du tegne opp alle rommene i huset i målfaste størrelser, og deretter prøve deg frem med forskjellige møbler og innredninger. Når du skal tegne et kjøkken, må du derfor først lage rommet (veggenes plassering, takhøyde, dører, osv.). Etterpå kan du sette i gang med å plassere en rekke standardskap, vasker og hvitevarer.

Selve tegnedelen gjøres i 2D, sett ovenfra. Men du kan lett skifte til 3D-visning, og bevege deg rundt i kjøkkenet, slik at du får en bedre fornemmelse av rommet.

Med visningen i tre dimensioner gir Homedesign 3D en god oversikt over kjøkkenet. Du kan prøve programmet gratis, men full utgave uten reklame koster 95 kroner.

Språk: Engelsk Lagringsplass: Cirka 300 MB App Store: Gratis Google Play: Gratis