LIP Multiflislim – én pose til et hav av oppgaver

LIP Multi Flislim er egnet til en lang rekke oppgaver i hjemmet. Les med, og se hvorfor vi er så begeistret for Blå LIP.

Det eneste du skal blande posens innhold med, er vann.

Det kan være litt av en jungel å finne frem i, når du skal velge riktig flislim. Den klebrige massen finnes i et hav av varianter og størrelser, så uansett om du skal montere fliser over kjøkkenbenken, på badet eller på bunnen av svømmebassenget, kan du finne et lim til formålet.

Har du derimot bruk for kun ett allsidig lim, som kan brukes til stort sett alle limeoppgaver, kan du kjøpe LIP Multi Flislim, eller “Blå LIP”, som det ofte kalles. Les med, og se hvorfor du alltid bør ha en pose liggende i garasjen eller redskapsboden.

Spesifikasjoner

  • Produktnavn: LIP Multi Flislim
  • Blandingsforhold: 6,4 liter vann til 20 kg flislim
  • Herdetid ved 20 ˚C (gangbar): 24 timer
  • Gjennomherdet ved 20 ˚C: 7 døgn
  • Påføringstemperatur: 5-30 ˚C
  • Maks. lagtykkelse: 10 mm
  • Vekt: 20 kg
  • Sett til: 246 kroner

Velegnet til støttemurer

Bygger du en mur til for eksempel et høybed, kan du med fordel “lime” steinene eller blokkene sammen med LIP Multi Flislim. Når limet først er herdet, er steinene ikke til å rokke.

Lim på vinyl og gamle fliser

Det høres kanskje ut som en dårlig løsning, men du kan faktisk fint lime fliser utenpå gamle fliser, vinyl eller metall, hvis underlaget er plant og helt rengjort for støv og fett.

Lett å blande

Med et røreverk eller en blande-visp på en kraftig bor-/skrumaskin kan du på 2-3 minutter lett blande pulveret til en fin og jevn masse. La limet hvile i fem minutter, og rør det opp igjen. Dermed er det klart til bruk. Til 20 kg flislim skal du bruke 6,4 liter vann.

Tåler frost, regn og sludd

Limet er godkjent til utendørs bruk, men husk at temperaturen skal være over 5 grader når du legger flisene. Etter at limet først er herdet, er ikke frost noe problem.

Holder fast isolasjonsplater

Skal du montere isolasjonsplater av mineralull på murverk, betong eller rengjort puss, er limet også godt egnet. Monterer du platene på treverk, bør det først behandles med LIP Primer 54. Alternativt kan du blande LIP Multibinder i limet for å oppnå best mulig vedheft.

Godkjent til våtrom

Skal du sette opp fliser i en dusjnisje, er det avgjørende at flislimet kan hefte på våtromsmembranen. Kan det ikke det, vil flisene etter hvert “slippe”, og da vil vann og fukt finne veien inn bak flisene. LIP Multi Flislim er godkjent til bruk i våtrom, og du kan til og med bruke det til montering av fliser i et svømmebasseng. Du kan med andre ord trygt bruke limet til å skifte en ødelagt flis eller to i dusjnisjen.

    Akkurat nå leser andre ...