Kabe kjøpes ferdigblandet i 10 liters spann.

Kabe kjøpes ferdigblandet i 10 liters spann.

En kjedelig vegg kan ødelegge et helt rom. Men heldigvis kan du uten store problemer få en luksusvegg med et spennende fargespill og en kalket overflate.

I tillegg er den enkel å rengjøre med en fuktig klut. Kabes innfargede sparkelmasse er lett å jobbe med. Har du en ren og tørr vegg, skal du bare smøre på sparkelmassen med en bred sparkel, og la den tørke.

Hvis du ikke synes overflaten er jevn nok, eller dekker ordentlig, gir du den bare et lag til dagen etter. Når veggen er tørr, kan den slipes helt glatt, hvis du vil. Men vær klar over at det støver veldig.

Det morsomste er etterbehandlingen, som er en spesiallakk som smøres på med en klut. Lakken gjør overflaten rengjøringsvennlig, samtidig som den fremhever veggens struktur og farger, slik at den får et levende uttrykk. Et uttrykk som skifter i takt med lyset i rommet.

KABE INNFARGET SPARKELMASSE

3,5 stars

Den ferdigblandede veggsparkelmassen, som er tilsatt farge, gir et flott og levende ”kalket” uttrykk på veggen. Lett å påføre, hvis du har sparklet vegger tidligere. I tillegg er den enkel å rengjøre.

Forhandles i Norge av Atelier Ribe. www.kabecopenhagen.dk"

+

Flott effekt. Lett å rengjøre.

÷

Duger ikke i våtrom.