God fornøyelse!

Så lett bygger du selv hagebod Glem de spinkle byggesettene fra byggevarehusene. De er billige og raske å sette opp, men ikke alltid like solide. Legger du på noen kroner, og bruker litt mer energi kan du bygge en bod selv - nøyaktig til dine behov.

Lettbygd 15 m2 stort uthus Et stygt uthus skjemmer hagen. Her kan du se hvordan du forholdsvis raskt kan bygge et uthus som rommer mye og som samtidig har et moderne og lett uttrykk.

Solide og praktiske blomsterkasser Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen. Her viser vi hvor lett det er, og hvordan du kan bruke slike materialer som ofte ligger igjen etter andre gjør det selv-prosjekter.

Flott glasstak på terrassen Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen Her lager vi et glasstak som blir båret av en fantasifull trekonstruksjon. Utgangspunktet er det klassiske og tidkrevende håndverket - men vil du slippe litt lettere unna, kan vi også by på lettere og enklere alternativer.

50 tips som alle hendige bør kjenne Gjør Det Selv har samlet inn 50 gode håndverkertips som også gjør livet som amatør mye lettere.

Fint og elegant terrassetak Da Morten skulle lage et tak over terrassen, var det viktig for ham at det ble seende pent ut. Og han liker ikke synlige byggbeslag. Derfor ble konstruksjonen laget helt uten at det ble brukt beslag.

Lysthus - som byggeset Det utålmodige gjør det selv-mennesket tar en snarvei og kjøper lysthuset som et byggesett. Det er ofte like billig som et hus du bygger selv helt fra grunnen, av planker og bord og så går det mye raskere!

Termotaket holder tørt Du skal ikke finne deg i at det drypper kondensvann fra taket over skuret ditt eller den overbygde terrassen. For bare 20 kroner per kvadratmeter kan du fjerne problemet.

Forleng lune sommerkvelder Med et tak over terrassen blir ikke familiehyggen forstyrret når duggen faller, eller hvis det skulle komme en regnbyge.

Aldri mer tvil - om dampsperren Huset ditt skal være tett, slik at du unngår varmetap. Og det skal være tett på den innvendige (varme) siden av isolasjonen, slik at du ikke får fuktopphoping i veggene. Les her om hvordan du får dampsperren helt tett.