Solide og praktiske blomsterkasser Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen. Her viser vi hvor lett det er, og hvordan du kan bruke slike materialer som ofte ligger igjen etter andre gjør det selv-prosjekter.

Lettbygd 15 m2 stort uthus Et stygt uthus skjemmer hagen. Her kan du se hvordan du forholdsvis raskt kan bygge et uthus som rommer mye og som samtidig har et moderne og lett uttrykk.

Bygg en flott dobbeltgarasje på 3 dager! Følg med når vi bygger en flott dobbeltgarasje på bare tre dager. Ideen er genial: Du bestiller en garasje i ønsket størrelse, og får alle delene ferdig kappet og pakket. Det eneste du skal gjøre er å sette sammen det store puslespillet.

Enkelt skur med lekre detaljer Det er ikke vanskeligere å bygge et flott skur enn et stygt. Skal du likevel bygge et uthus til hageredskapene, et verksted eller et anneks på hytta, kan du like gjerne bygge et som er pent.

Flott glasstak på terrassen Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen Her lager vi et glasstak som blir båret av en fantasifull trekonstruksjon.

Bygg den i moduler: Gjestehytte Denne gjestehytta fungerer som et anneks i tilknytning til ei større hytte. Den er bygget i overkommelige moduler, og i en kvalitet som overgår det meste av prefabrikerte hytter.

Så lett bygger du en trapp Glem alt om dyre byggesett og en håndverker. Her kan du se hvordan du enkelt og raskt bygger en flott trapp, og samtidig sparer en mindre formue.

Fornye badet på lavbudsjett Det trenger ikke å ende med dyre lån og høye utgifter når du vil pusse opp badet. For noen få tusenlapper kan du forvandle et gammelt bad til et lekkert og tidsriktig rom. Se hvor mye du kan gjøre i tre steg à 3500 kr.

Sommerterrasse - og vinterskjul Hele sommeren ligger terrassen fritt i hagen. Den ene halvdelen åpen for vær og sol, den andre beskyttet av tak og vegger på tre sider. Men til vinteren forvandles alt til et tørt oppbevaringsrom!

Fint og elegant terrassetak Da Morten skulle lage et tak over terrassen, var det viktig for ham at det ble seende pent ut. Og han liker ikke synlige byggbeslag. Derfor ble konstruksjonen laget helt uten at det ble brukt beslag.