Det skjer nye ting hos Gjør Det Selv. Våre dyktige magasinhåndverkere har bygget et nytt skjelett til bladet. Noen ting er skiftet ut, andre er gjort om, men det aller meste er bare fornyet og forbedret, og nå er vi etter hvert klare til å avsløre det nye utseendet.

Nye spennende deler

Når vi gjør endringer i bladet, må det selvfølgelig være endringer du som leser kan bruke til noe. Derfor har vi beholdt alt det gode, men også lagt til noen nye deler, blant annet en ny, utvidet Test-del med grundige tester av nytt verktøy. Her vil vi også se på materialer, bekledning og andre ting du som gjør det selv-er bruker.

Kontroll på det grunnleggende

Som noe nytt, lager vi også en Basis-del, der vi ser på noe av det helt grunnleggende. Hvordan håndterer du bestemte typer verktøy og materialer? Hva er de rette teknikkene, og hvordan utfører du dem? Du kan også benytte deg av delen med navnet "På enkelt vis", der du får mange tips om hvordan du gjør det selv – på enkelt vis.

Gjør Det Selv-sjelen forblir intakt

Selv om magasinet gjennomgår en forvandling, skal du ikke være redd for at det kommer til å gå ut over den høye kvaliteten. Alle de detaljerte veiledningene og tipsene du kjenner, vil fortsatt være en del av Gjør Det Selv, og de dyktige fagfolkene våre vil fortsatt komme med gode råd om hvordan du håndterer små og store håndverksprosjekter både ute og inne.

Du vil selvfølgelig også fortsatt ha tilgang til vårt gigantiske gjør det selv-arkiv på nettet, der du kan finne veiledninger til akkurat det prosjektet du er i gang med.

Bestill Gjør Det Selv her.