Kjenner vi ikke alle en som virkelig kunne trengt et abonnement på Gjør Det Selv?

Vi snakket om det rundt lunsjbordet i dag. Og vi i Gjør Det Selv-redaksjonen kom i hvert fall på flere av våre bekjente som gjerne hadde satt pris på et abonnement på Gjør Det Selv:

  • Bjarkes storebror har ti tommelfingre, og har akkurat flyttet inn i et nytt hus. Helgene hans fremover kommer til å bestå av mange gjør det selv prosjekter. Han kunne virkelig hatt brukt for et abonnement hos Gjør Det Selv.

  • Cecilie har en svigerfar som bruker mange timer i verkstedet og elsker å reparere ting. Han bør lese Gjør Det Selv.

  • Sjefredaktør Søren vil gi et abonnement til naboen sin. Han er nemlig litt redd for å gjøre ting selv, ettersom han tror at han ikke klarer det. Men hver gang han låner Sørens verktøy og får et par gode tips på veien, blir resultatet ganske bra. Og det er en herlig fornøyelse å se en godt voksen mann stå like stolt som en liten skoleelev med toppkarakterer.

  • Annes mor har tenkt å bygge både et nytt vedskjul og en carport til sommerhuset sitt.

  • Morten vil gjerne gi et abonnement til svigersønnen sin, slik at han slipper å være deres handyman.

  • Kirsten vil gjerne gi et abonnement til mannen sin – i håp om at det endelig blir i 2018 han får bygget den terrassen de har snakket om så lenge ...

Hvem kjenner du som burde få Gjør Det Selv i julegave?

Hvem kjenner du som burde få et abonnement hos Gjør Det Selv i julegave? Er det mannen din, kona, kjæresten, din gode venn, nabo, en bror eller en helt annen person? Er det gaven til mannen som har alt? Eller er det gave til kvinnen som er lei av å være avhengig av håndverkere?

I år har vi gjort det veldig enkelt for deg å kjøpe et gavekort på Gjør Det Selv. Du gjør det bare her: Kjøp gavekort på Gjør Det Selv

En lynrask julegave til kun 199 kroner!

Når du gir Gjør Det Selv i gave velger du selv om du vil gi 5, 8 eller 12 utgaver:

  • 5 utgaver for 199 kroner
  • 8 utgaver for 349 kroner
  • 12 utgaver for 499 kroner

BESTILL NÅ: Gavekort på Gjør Det Selv i julegave


Du kan sende med en personlig beskrivelse og et bilde til gavekortet. Du mottar gavekortet i innboksen med en gang, og mottakeren løser inn gavekortet selv online. Abonnementet stopper automatisk, så du slipper å avslutte abonnementet senere!

Glade julehilsener,

Søren Prien - Sjefredaktør og ivrig gjør det selv-mann

PS! Gir du Gjør Det Selv til mannen din med håp om at det blir i 2018 han får gjort noe med prosjektene utendørs i hagen? Da bør du gi ham 12 utgaver. Når han mottar Gjør Det Selv til sommeren, viser vi hvordan han enkelt og billig kommer gjennom alle prosjektene i hagen. Uansett om det er treterrassen, drivhuset eller om det er noen hakk penere gressplen som står for tur.