Selv om hjemmesiden ser ny ut, er det fortsatt det samme gode innholdet du finner på gjoerdetselv.com. Utforsk siden og finn inspirasjon og veiledning i et hav av artikler, og mer enn 1000 trinn for trinn-byggeveiledninger.

Hva betyr det for meg?

Nå tenker du kanskje; hva betyr det for meg? Faktisk betyr det ikke noe mer enn at du kan nå lese våre artikler i en mer brukervennlig versjon – i tillegg på mobil og nettbrett.

Du har fortsatt tilgang til samme innhold:

Hvis du har lastet ned artikler og byggeveiledninger, finner du dem fortsatt inne på hjemmesiden. En ny ting er at du kan finne en liste over de sidene du sist har besøkt inne på hjemmesiden – slik at du enklere kan finne igjen innhold.

Eksklusivt lukket innhold for abonnenter:

Vi sperrer fortsatt av mange av våre artikler og byggeveiledninger, slik at det kun er de med abonnement som kan lese dem gratis. Hvis du ikke har et abonnement, koster det 29 kroner å kjøpe en artikkel eller en byggeveiledning.

Du får fortsatt tre ukentlige nyhetsbrev fra oss:

Vi sender fortsatt våre tre ukentlige nyhetsbrev til deg med sesongrelevante og aktuelle artikler fra gjoerdetselv.com.

Hvis du ikke allerede er mottaker av våre nyhetsbrev, kan du melde deg på her: Ja, takk! Meld meg på nyhetsbrevet nå!

Facebookgruppen er fortsatt den samme:

Vi deler fortsatt tips, triks, artikler og andre gjør det selv-relaterte ting i vår Facebookgruppe. Hvis du ikke allerede kjenner til den, kan du finne den her: Gjør Det Selv på Facebook

Få tilgang til alle artikler for KUN 19 kroner!

Vi har fortsatt eksklusivt innhold på hjemmesiden, som du kan lese gratis som abonnent. Hvis du ikke er abonnent koster det 29 kroner å kjøpe en artikkel eller en byggeveiledning. Vil du ha tilgang til alt innhold på vår hjemmeside, kan du få det for bare 19 kroner.

Få tilgang til alle artikler for kun 19 kroner: Ja, takk. Vis meg tilbudet nå!

Vi har gledet oss masse til å ønske deg velkommen til Gjør Det Selvs nye hjemmeside, så vi håper at du vil ta godt imot den og utforske innholdet. Hvis du opplever problemer eller har spørsmål, er du velkommen til å skrive til oss på [email protected]