Er man ute av huset i lengre tid om gangen, er det alltid fint å vite hvordan det står til der, f.eks. hvis barna eller hunden er alene hjemme.

Det kan også hende du bare vil være sikker på at det ikke lusker noen langfingrede typer rundt i nabolaget og roter i tingene dine.

Den slags er selvfølgelig litt vanskelig å vite når man ikke er hjemme, men hos Gjør Det Selv har vi heldigvis løsningen på problemet.

Følg med via mobilen

Når du bestiller bladet, kan du nemlig akkurat nå få et smart sikkerhetskamera på kjøpet, slik at du kan holde øye med huset, hagen eller carporten selv om du ikke er hjemme.

Kameraet fungerer sammen med mobiltelefonen, slik at du kan følge med på hva som skjer hjemme. Du kan også bli varslet hvis det plutselig er uventet aktivitet foran linsen.

Hold øye med boligen direkte fra mobilen. Få et sikkerhetskamera med Gjør Det Selv HER.

Slik virker det

Det smarte kameraet har en innebygd bevegelsessensor og kan varsle deg på telefonen hvis det registrerer bevegelse. Det er enkelt å sette opp og skal bare kobles til det trådløse nettverket.

Når du har lastet ned den tilhørende NetCam-appen på telefonen, har du tilgang til liveopptak, og du kan enkelt styre alle funksjonene.

Kameraet kan kobles til opptil 4 enheter samtidig, og appen fås til både iPhone- og Android-telefoner.

Les mer om det intelligente sikkerhetskameraet HER.