Fang tyven på fersk gjerning med et IP-kamera. Se hvor mye du sparer med Gjør Det Selv HER

Er du ute av huset i lengre tid om gangen, er det alltid fint å vite hvordan det står til der, f.eks. hvis barna eller hunden er alene hjemme.

Det kan også hende du bare vil være sikker på at det ikke lusker noen langfingrede typer rundt i nabolaget og roter i tingene dine.

Smil til kameraet, din drittsekk!

Selv om flere og flere sikrer boligen bedre mot innbrudd ved hjelp av bedre låser og effektive beslag, er det dessverre fortsatt mange som får uønsket besøk av innbruddstyver.

Men slik trenger det ikke være. Hvis du skulle være så uheldig å få uventet besøk mens du er ute, kan du heldigvis ta tyven på fersk gjerning – eller i alle fall sørge for at han blir enklere å fakke etterpå.

Akkurat nå kan du nemlig få et IP-kamera sammen med Gjør Det Selv. Et lite sikkerhetskamera som aktiveres når det fanger opp bevegelse og sender et varsel direkte til mobiltelefonen, slik at du kan reagere med det samme.

Slik virker det

Det smarte kameraet har en innebygd bevegelsessensor og kan varsle deg på telefonen hvis det registrerer bevegelse. Det er enkelt å sette opp og skal bare kobles til det trådløse nettverket.

Når du har lastet ned den tilhørende NetCam-appen på telefonen, har du tilgang til liveopptak, og du kan enkelt styre alle funksjonene.

Kameraet kan kobles til opptil 4 enheter samtidig, og appen fås til både iPhone- og Android-telefoner.

Du kan lese mye mer om det smarte kameraet og det gode tilbud HER

Eller ta en nærmere titt i videoen nedenfor.