### Topp 10: Mest populære artikler i 2015
*
[](http://gjoerdetselv.com/hage/solide-og-praktiske-blomsterkasser)

### [1. Solide og praktiske blomsterkasser](/hage/solide-og-praktiske-blomsterkasser) Se hvor lett det er å lage blomsterkasser, og hvordan du kan bruke slike materialer som ofte ligger igjen etter andre prosjekter.
[](http://gjoerdetselv.com/hus/trapper/saa-lett-bygger-du-en-trapp)
### [2. Så lett bygger du en trapp](/hus/trapper/sa-lett-bygger-du-en-trapp) Gjør det selv - og spar over 15 000,- Glem alt om dyre byggesett og en håndverker. Her kan du se hvordan du enkelt og raskt bygger en flott trapp, og samtidig sparer en mindre formue.
[](http://gjoerdetselv.com/bygninger/garasje/bygg-en-flott-dobbeltgarasje-paa-3-dager)
### [3. Bygg en dobbeltgarasje på 3 dager!](/bygninger/garasje/bygg-en-flott-dobbeltgarasje-paa-3-dager) Ideen er genial: Du bestiller en garasje i ønsket størrelse, og får alle delene kappet og pakket. Det eneste du skal gjøre er å sette sammen puslespillet.
[](http://gjoerdetselv.com/bygninger/redskapsbod/enkelt-skur-med-lekre-detaljer)
### [4. Enkelt skur med lekre detaljer](/bygninger/redskapsbod/bod-enkel-bod-med-lekre-detaljer) Det er ikke vanskeligere å bygge et flott skur enn et stygt. Skal du likevel bygge et, kan du like gjerne bygge et som er pent.
[](http://gjoerdetselv.com/hage/bed/enkelt-praktisk-og-fleksibelt-med-modulbygde-plantekasser)
### [5. Bygg et fleksibelt bed i moduler](/hage/bed/enkelt-praktisk-og-fleksibelt-med-modulbygde-plantekasser) Bygg et urtebed i moduler som gjør det lett å komme til plantene, samtidig som det hindrer at urtene sprer seg til resten av hagen. Se byggeveiledningen her.
[](http://gjoerdetselv.com/terrasse/overbygd-terrasse/flott-glasstak-paa-terrassen)
### [6. Flott glasstak på terrassen](/terrasse/overbygd-terrasse/flott-glasstak-paa-terrassen) Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen. Utgangspunktet er det klassiske og tidkrevende håndverket - men vil du slippe litt lettere unna, kan vi også by på lettere og enklere alternativer.
[](http://gjoerdetselv.com/hage/bed/hoeybed-enkelt-og-billig)
### [7. Høybed enkelt og billig](/hage/bed/hoeybed-enkelt-og-billig) Et isolert høybed er en smart løsning når du vil gi urter og grønnsaker et forsprang. Det gir nemlig litt varmere jord om våren. Samtidig er bedet enkelt å luke.
[](http://gjoerdetselv.com/bygninger/anneks/bygg-den-i-moduler-gjestehytte)
### [8. Bygg et anneks i moduler](/bygninger/anneks/bygg-den-i-moduler-gjestehytte) Vi bygde dette annekset, som kan romme en liten familie, for cirka 50.000 kr. Det er laget av moduler og i en kvalitet som langt overgår prefabrikerte hus.
[](http://gjoerdetselv.com/terrasse/overbygd-terrasse/fint-og-elegant-terrassetak)
### [9. Fint og elegant terrassetak](/terrasse/overbygd-terrasse/fint-og-elegant-terrassetak) Da Morten skulle lage et tak over terrassen, var det viktig for ham at det ble seende pent ut. Og han liker ikke synlige byggbeslag. Derfor ble konstruksjonen laget helt uten at det ble brukt beslag.
[](http://gjoerdetselv.com/bygninger/drivhus/drivhus-paa-to-kvadratmeter)
### [10. Drivhus på to kvadratmeter](/bygninger/drivhus/drivhus-pa-to-kvadratmeter) Et veggdrivhus uten glass, men med plass til både mange planter og deg som skal passe plantene.